Tot ce știam până acum a fost aruncat în aer! OMS, avertisment sumbru despre pandemia de coronavirus: vizează tinerii!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat că tinerii cu vârste cuprise între 20-40 de ani sunt principalele persoane care răspândesc noul coronavirus, marea majoritate neștiind că sunt infectați cu COVID-19.


In articol:

Îngrijorare mare la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din cauza tinerilor! Potrivit ultimelor rapoarte, tinerii reprezintă un real pericol pentru societate și mai ales pentru grupurile vulnerabile, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Directorul OMS, anunț de ultim moment despre pandemia de coronavirus: „10 milioane de cazuri săptămâna viitoare”

Înalții OMS au dezvăluit că numărul tinerilor infectați cu COVID-19 la nivel global a crescut semnificativ, astfel fiind puse în pericol grupurile de persoane vulnerabile. Neglijența și inconștiența tinerilor nu afectează doar bolnavii, ci și persoanele cu afecțiuni preexistente din zonele dens populate, care nu au acces la servicii de sănătate de o calitate ridicată.

Organizația Mondială a Sănătății despre noul coronavirus COVID-19.
OMS avertisment despre pandemia de coronavirus- tinerii răspândesc coronavirus.

Tinerii răspândesc virusul COVID-19 extrem de rapid! Anunțul OMS:

„Epidemia se schimbă... Persoane cu vârsta de 20, 30 și 40 de ani contribuie din ce în ce mai mult la răspândirea virusului. Mulți nu știu că sunt infectați,” a declarat Takeshi Kasai, directorul OMS a Pacificului de Vest, în cadrul unei conferințe de presă realizată online.

Citeste si: OMS: Mai mult de jumătate dintre spitalele din Beirut nu mai funcţionează

„Acest lucru crește riscul de îmbolnăvire a celor mai vulnerabili,” a mai adăugat Takeshi Kasai. Pentru a preveni o nouă tragedie la nivel global, foarte multe state au fost obligate să impună noi măsuri restrictive, iar specialiștii încearcă din răsputeri să găsească un vaccin care să oprească pandemia. Potrivit Reuters, de la începutul pandemiei au murit peste 770.000 de persoane la nivel Global.

„Ceea ce observăm nu este pur și simplu o reînviere. Credem că este un semnal că am intrat într-o nouă fază de pandemie în Asia-Pacific,” a mai adăugat directorul OMS, referitor la creșterea numărului de cazuri în țările care țineau epidemia sub control, precum Vietnamul.

Citeste si: OMS- descoperire de ultim moment! Există un tratament care reduce mortalitatea la coronavirus


Citește și:

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

Sunătoarea, antidepresivul tău natural. Moduri de utilizare!

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Vremea de miercuri, 30 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Chrissy Teigen a suferit complicații severe ale sarcinii! „Sângerarea nu se oprește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri