Geta Sterp a pregătit un desert delicios, tort de morcovi, rețetă pe care a împărtășit-o cu urmăritorii ei.
Geta Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase sfaturi, atât din viața ei personală, cât și din bucătărie. De această dată, în zi de sărbătoare, nu a putut să treacă cu vederea și să nu pregătească un desert delicios pentru întreaga familie, așa că tortul de morcovi este unul dintre deserturile pe care aceștia îl preferă. Geta a dezvăluit toate ingredientele de care are nevoie pentru un tort delicios, atât pentru blat, cât și pentru glazură, iar acesta a explicat care sunt pașii pentru ca totul să iasă ca la carte și să vă puteți
Pentru blat:
- 60g zahăr brun
- două lingurițe de miere
- 100g margarină pentru copt și prăjituri
- 200 ml lapte
- un ou
- un praf de sare
- două lingurițe de scorțișoară
- o linguriță de extract de vanilie/o esență de vanilie
- 200g făină
- 10g praf de copt
- 200g morcovi rași
- 50g alune mărunțite
Pentru glazură:
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
- 120g zahăr pudră
- 250g cremă de brânză
- o linguriță suc de lămâie/esență lămâie
Cum pregătește Geta Sterp tortul de morcovi
Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro
Geta începe prin a amesteca foarte bine margarina cu zahăr și miere, după care adaugă laptele, oul, scorțișoara și esența de vanilie, apoi omogenizează totul. Cerne și făina peste care adaugă un praf de sare, un praf de copt și alunele mărunțite, iar în cele din urmă adaugă morcovul și omogenizează compoziția. Pune amestecul într-o tavă unsă cu margarină și puțină făină și bagă totul la 160 de grade pentru 25 de minute.