Top 5 rochii de seara pe care sa le porti in aceasta primavara!


Petrecerile din aceasta primavara se tin lant, asa ca ai nevoie de rochii de seara care sa te scoata din anonimat.

 

Fie ca iti plac paietele, voalul sau tulle-ul, exista o varianta pentru tine care te va ajuta sa fii regina petrecerii.
Rochia Penelope - Combinatia perfecta de chic si elegant, rochia Penelope ti se potriveste perfect la o iesire in club, la un party cu fetele sau la un eveniment important din viata privata. Tulle-ul te face sa te simti ca o balerina ce tocmai joaca in spectacolul vietii sale.
Rochia Venus - Atunci cand vrei sa intorci toate privirile, rochia Venus este cea mai potrivita alegere pentru o noapte in club sau o petrecere cu stil. Paietele cu doua fete o transforma intr-o tinuta versatila, in timp ce manecile din voal o plaseaza in zona eleganta.
Rochia Khalisto -  Versatila si sofisticata, te va face sa te simti o alta femeie de fiecare data cand o porti. Fie ca lasi voalul sa te transforme in regina petrecerii, fie ca il legi elegant intr-o parte, iti garantam ca toate privirile vor fi asupra ta. Accesorizeaza cu stilettos si plic argintiu.
Rochia Athena - Feminitate, eleganta, excelenta. Sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine rochia Athena. Conceputa pentru femeile puternice care stiu sa se imbrace rafinat, Athena va transforma orice petrecere si eveniment intr-un fashion show veritabil.
Rochia  Kassandra - Este cea mai buna alegere pentru petreceri si iesiri in club, unde te va face sa stralucesti de fiecare data. Combinatia de paiete si tulle ti se potriveste ca o manusa, fiind extrem de senzuala si eleganta in acelasi timp.

Fie ca iti plac paietele, voalul sau tulle-ul, exista o varianta pentru tine care te va ajuta sa fii regina petrecerii.

Rochia Penelope - Combinatia perfecta de chic si elegant, rochia Penelope ti se potriveste perfect la o iesire in club, la un party cu fetele sau la un eveniment important din viata privata. Tulle-ul te face sa te simti ca o balerina ce tocmai joaca in spectacolul vietii sale.Rochia Venus - Atunci cand vrei sa intorci toate privirile, rochia Venus este cea mai potrivita alegere pentru o noapte in club sau o petrecere cu stil. Paietele cu doua fete o transforma intr-o tinuta versatila, in timp ce manecile din voal o plaseaza in zona eleganta.Rochia Khalisto -  Versatila si sofisticata, te va face sa te simti o alta femeie de fiecare data cand o porti. Fie ca lasi voalul sa te transforme in regina petrecerii, fie ca il legi elegant intr-o parte, iti garantam ca toate privirile vor fi asupra ta. Accesorizeaza cu stilettos si plic argintiu.Rochia Athena - Feminitate, eleganta, excelenta. Sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine rochia Athena. Conceputa pentru femeile puternice care stiu sa se imbrace rafinat, Athena va transforma orice petrecere si eveniment intr-un fashion show veritabil.Rochia  Kassandra - Este cea mai buna alegere pentru petreceri si iesiri in club, unde te va face sa stralucesti de fiecare data. Combinatia de paiete si tulle ti se potriveste ca o manusa, fiind extrem de senzuala si eleganta in acelasi timp.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri