Top 4 zodii cu secrete rusinoase! Ele au cele mai "murdare" minti


Aceste patru zodii ascund cele mai rusinoase secrete. Acesti nativi gandesc "murdar" si ascund lucruri la care nu te-ai fi gandit vreodata.

LOCUL 4: FECIOARA

In aparenta, nativul nascut in zodia Fecioara ‘sufera’ de o sinceritate debordanta, insa in trecutul ei se pot ascunde evenimente despre care nu ar dori niciodata sa vorbeasca. Fecioara poate face compromisuri pe care nu le-ar repeta niciodata, insa atunci cand e nevoita sa semneze pactul cu Diavolul o face in cel mai mare secret.

LOCUL 3: BERBEC


Nativul nascut in zodia Berbec tinde sa fie foarte agresiv in relatiile sale. Agresivitatea sa, atat verbala cat si fizica, reprezinta cel mai rusinos secret din viata acestuia. Nu ii place ca ceilalti sa stie ca a avut in trecut episoade agresive, asa ca incearca sa isi imbuneze partenerul de viata de-a lungul timpului pentru a duce secretul in mormant.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul nu este tot timpul pregatit si poate poza excelent in persoana mereu documentata, in fata careia nimeni nu poate scoate un sunet. Varsatorul este prins de multe ori cu fituici sau alte tipuri de ajutoare si nu e exclus sa isi plagieze anumite lucrari de diploma.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri