Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire


Cel mai greu in viata pentru un om este momentul despartirii. Unele persoane, insa, nu realizeaza nici la distante mari de timp ca iubirea nu mai exista.

LOCUL 4: FECIOARA

Fecioarele sufera enorm atunci cand se despart de persoana care pana mai ieri reprezenta marea lor iubire. Aceste semne zodiacale duc dorul tuturor momentelor petrecute impreuna si nu ne referim aici la aventurile memorabile ci la micile tabieturi precum bautul cafelei dimineata sau siesta in doi.

LOCUL 3: RAC

Racul se desparte cu mare tristete de ceea ce a insemnat mult timp dragostea pura in viata lor. Acest semn zodiacal ajunge sa isi divinizeze partenerul pana la paroxism, motiv pentru care suferinta va fi simtita la cote mult mai inalte decat realitatea faptica.

LOCUL 2: GEMENI

Geamanul isi face multe planuri in cap dar pe care nu i le impartaseste nimanui. Cele mai multe planuri sunt facute in legatura cu persoana iubita. Atunci cand partenerul decide sa puna capat relatiei, tot viitorul imaginat impreuna este sters cu buretele iar nativul acestei zodii duale simte ca ii cade cerul. Geamanul reuseste cu mare dificultate sa isi indrepte atentia in alta parte cand toate iluziile sale sunt spulberate de cuvantul „Adio!”.

LOCUL 1: SCORPION

Ce regreta cel mai tare un Scorpion dupa ce si-a pierdut dragostea? Faptul ca nu a reusit sa renunte la orgoliu in nici macar o secunda de-a lungul relatiei sale de iubire. Nativul acestui semn zodiacal nu stie cum sa se organizeze mai departe in viata fara un umar pe care sa planga mereu, chiar si atunci cand nu sunt motive, fara cineva care sa il admire sau sa il corecteze cand greseste.

Sursa: Revista Teo


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri