Top 3 zodii care vor avea inima franta in luna august 2016


Top 3 zodii care vor avea inima franta in luna august 2016. Afla care sunt cei 3 nativi pentru care dragostea nu bate la usa, inca.

LOCUL 3: BALANTA

Lucrurile accelereaza, dar accelereaza in sens negativ. Pui foarte mare pret pe latura materiala intr-o relatie, iar asta nu iti aduce satisfactii sufletesti. Trebuie sa separi lucrurile ceva mai bine, sa inveti sa faci diferenta intre activitatile practice care va implica pe amandoi si afectiune.

LOCUL 2: RAC


Saturn te pune la grea incercare in aceasta luna. August este pentru tine o luna a redescoperirii valorilor. Observi ca anumite situatii te depasesc si incepi sa iti conturezi foarte bine profilul partenerului ideal. Tocmai din acest motiv vei avea de suferit din punct de vedere amoros.

LOCUL 1: CAPRICORN


Vrei sa te concentrezi mai mult pe latura spirituala, sa te redescoperi, sa afli cu adevarat ce vrei de la viata, ce te nemultumeste si ce te face sa vezi viata intr-o maniera atat de negativa. Cei din jur nu vor intelege schimbarea asta de atitudine si s-ar putea sa te raneasca.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri