Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023. Merită investiția pe termen lung!

piese vestimentare pentru toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023

Toamna a venit mai repede decât ne așteptam, iar odată cu ea au apărut și noi trenduri pentru acest an. Însă știați care sunt cele 10 piese vestimentare pe care cu siguranță trebuie să le aveți?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 piese vestimentare pe care trebuie să le aveți în toamna anului 2023. În plus, descoperiți și cum puteți asorta aceste piese vestimentare la altele, pentru a avea un look cât mai elegant cu putință. 

 

10.Fuste circulare 

Pe locul 10 se află fustele circulare. Acest articol vestimentar se află printre preferințele nenumăratelor persoane în special atunci când vine vorba despre sezonul toamna, iar iată că a revenit și în anul 2023.

Bineînțeles că nu este o opțiune pe care fiecare persoană în parte trebuie să aibă în garderobă, dat fiind faptul că poate nu sunt atât de purtate, însă este o opțiune foarte feminină și potrivită pentru multe ținute pe care le veți purta în această toamnă, dacă vă dorim să aveți o ținută mai diferită. Aceste fuste circulare sunt foarte ușor de purtat făcând din orice ținută mai puțin atrăgătoare, una extrem de interesantă la care puteți adăuga un top din tricot și o pereche de cizme, făcând un outfit perfect pentru orice sezon. 

9.Accesorii pufoase 

Pe locul 9 se află accesoriile pufoase. Este cunoscut deja faptul că în sezonul trecut nu există persoană să nu poarte acele mici Ugg-uri, trend care se păstrează și în acest an, motiv pentru care au fost adăugate în acest sezon de toamnă 2023 și accesoriile pufoase. Aici poate să fie vorba în special despre gențile care la exterior au un material mai pufos, blănos care cu siguranță va aduce ținutei o eleganță aparte și un stil de apreciat, în special dat fiind faptul că acest accesoriu se poate

găsi în diverse forme, mărimi, dar și culori, accesorizând astfel ținut în funcție de acestea. 

Citește și: Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

8.Hoodie 

Pe locul 8 se află hoodie. Bineînțeles că nu avea cum să treacă o toamnă fără să îmbrăcăm acest articol vestimentar, dat fiind faptul că este unul care se poate duce și în extrema de sport, dar și în cealaltă extremă de eleganță cu ușurință nemaivăzută, dar este și un articol vestimentar care ne oferă căldură și ne protejează de vânt și ploaie, datorită faptului că deține și o glugă și se regăsește deseori într-un material care pe dedesubt este mai pufos, pentru a ne ține căldura de care avem nevoie.

Bineînțeles că în această categorie pot intra și alte articole vestimentare care dețin glugă, însă cel de bază va rămâne întotdeauna hoodie-ul. Acest articol vestimentar îți va oferi o ținută care să aibă o senzație de lux sportiv, potrivit pentru acest sezon. 

7.Seturi din piele 

Pe locul 7 se află seturile din piele. Bineînțeles că aici este vorba despre 2 articole vestimentare diferite, care în magazine le regăsim în set, potrivindu-se de minune, iar materialul lor fiind din piele.

Cu toate acestea, putem să achiziționăm și 2 articole vestimentare diferite, pe care ulterior să le facem noi set, în funcție de preferințele personale. Așa cum în sezonul de vară au existat seturi scurte colorate, dar și seturi de costume, în această toamnă 2023 revin în prim-plan seturile din piele, indiferent că este vorba despre o cămașă din piele sau o pereche de pantaloni din piele, cu siguranță veți reuși să obțineți o ținută organizată și structurată pentru a vă pune în evidență cât mai bine cu putință în lunile mai rece de toamnă. 

moda toamna 2023 femei
Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

6.Culoarea roșu 

Pe locul 6 se află articolele vestimentare care au culoarea roșie. Deși poate nu multe persoane se așteptau ca această culoare să predomine în toamna anului 2023, iată că specialiștii ne-au surprins, iar în lunile reci de toamnă se pare că roșul va reprezenta culoarea cheie pentru acest sezon, dacă nu cea mai răspândită chiar culoare, acesta fiind totodată și o modalitate extrem de ușoară să atragem atenția asupra noastră, fiind o culoare caldă care îți iese în evidență fie că vrei sau nu, și va funcționa extrem de bine întotdeauna dacă vom alege să purtăm un top roșu la o piesă clasică din denim, adăugând astfel culoare ținutei noastre, fără prea mult efort. 

5.Fular oversized 

Pe locul 5 se află fularul oversized. Acest articol vestimentar, accesoriu mai degrabă, a pornit de la eșarfele extrem de mari de anii trecuți, care în acest sezon de toamnă 2023 s-au transformat în fulare oversized, dat fiind faptul că se pot purta cu lejeritate, ca o împachetare, dat fiind faptul că se poate așeza pe umeri și se poate cuprinde majoritatea părții superioare a ținutei, bineînțeles în scopul de a ne încălzi, dar, dat fiind faptul că există în atât de multe dimensiuni încă, forme, dar și modele și culori, vom putea adăuga un plus ținutei noastre și o vom putea duce într-o direcție dorită, fie că este elegantă sau casual. Este un strat suplimentar ușor de adăugat la o ținută care îți va oferi confortul de care ai nevoie, dar și căldură. 

trenduri toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

4.Colanți colorați 

Pe locul 4 se află colanții colorați. Este cunoscut deja faptul că în special, în sezonul trecut cei negri predominau, iată că în sezonul de toamnă 2023 cei care revin în tendințe sunt cei mai colorați. Fie că este vorba despre cei colorați doar în nuanțe sau despre cei care au diverse modele colorate, ideea principală este legată de faptul că acești colanți vor ajuta ținutele care sunt formate din fuste sau rochii să arate mult mai grozav și să adauge un pic de interes ținutelor noastre, iar cu siguranță dat fiind faptul că este și un sezon rece, ne va fi mult mai confortabil și mai cald dacă vom adăuga acest articol vestimentar la ținuta noastră. 

3.Jachete cu blană în interior și piele în exterior 

Pe locul 3 se află jachetele cu blană în interior și piele în exterior. Este cunoscut deja faptul că acest articol vestimentar a fost foarte purtat și anul trecut, iată că încă se menține în tendințele pentru toamna anului 2023. Este un articol vestimentar extrem de confortabil, care totodată rămâne și clasic datorită materialul de piele pe care îl deține în exterior, iar confortul este adăugat, pe lângă căldură, de blana pe care o deține în interior. Astfel, la orice ținută pe care o veți alege, dacă veți adăuga această jachetă, cu siguranță veți oferi ținutei un aspect proaspăt modern. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

2.Articole vestimentare peplum 

Pe locul 2 se află articolele vestimentare peplum. În ciuda faptului că poate să fie un termen puțin ciudat, aceste articole vestimentare fac referire la topurile care se potrivesc indiferent de forma corpului pe care o avem, care în partea de sus este pe corp, iar odată ce coboară articolul vestimentar, se va forma un strat mai lejer, care cu siguranță îți va pune accent pe siluetă, dacă vei alege să porți în partea de jos o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau chiar și una de stofă. Acest articol vestimentar se potrivește atunci când vă doriți să adăugați feminitate ținutei, dat fiind faptul că deseori acest articol vestimentar se poartă la evenimentele mai elegante sau chiar mai importante, nu doar la o plimbare în parc, adăugând un plus de interes și siguranță asupra ținutei.  

1.Cămașă albă 

Pe locul unu se află cămașa albă. Aceste cămăși vor rămâne întotdeauna în tendințe, fiind un articol vestimentar clasic extrem de frumos, pe care cu siguranță îl aveți deja în garderobă, dat fiind faptul că dintr-o ținută obișnuită, odată adăugată această cămașă, la care bineînțeles că veți adăuga și alte piese vestimentare care să aducă în actualități, ținuta va fi una clasică și elegantă, la care puteți adăuga și câteva accesorii precum lănțișoarele lungi care bineînțeles se află și ele în tendințele pentru acest sezon de toamnă. Acest articol vestimentar este unul extrem de versatil, dat fiind faptul că poți crea nenumărate ținute și lucruri diferite cu ajutorul ei. 

piese vestimentare toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies