Toate sălile de sport se redeschid pe 15 iunie! Află noile reguli


Sălile de sport se redeschid pe 15 iunie. Pasionații de sport trebuie să respecte condițiile obligatorii și noile reguli.


In articol:

De pe data de 15 iunie se redeschid sălile de sport. Clienții vor trebui să respecte niște reguli clare, asfel încât să se prevină infectare cu noul tip de coronavirus.

Toți cei pasionați de sport și mișcare așteaptă ziua de 15 iunie, deoarece atunci vor fi redeschise sălile de fitness și de forță, însă de data aceata regulile vor fi altele în interiorul locației.

Oamenii trebuie să respecte noile reguli, astfel încât să se prevină riscul infectării cu coronavirus.

Toate sălile de sport se redeschid pe 15 iunie! Află noile reguli

Sportivii trebuie să știe că accesul în sala de sport se va face cu programare prealabilă, iar distanța dintre ei în interior va trebui să fie de 4 metri pătrați. Mai mult de atât, aparatale de aer condiționat vor putea să fie folosite, însă va fi necesară curățarea cât mai desă a filtrelor.

Dușurile nu vor putea fi folosite, iar în timpul antrenamentului se va lăsa un aparat liber, între două aparate folosite. Vestiarele vor fi permanent supravegheate.

Cantonamentele, însă, se vor relua din luna august.

Citeste si: Coronavirus: Franţa, Germania, Italia şi Ţările de Jos se aliază pentru asigurarea unui vaccin

Citeste si: VIDEO| Şi-a ameninţat profesorul cu maceta

Citeste si: VIDEO| Alocaţiile, dublate din august

săli de sport 15 iunie

Potrivit lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness a anunțat că reluarea cantonamentelor se va face abia din august.

Citeste si: Klaus Iohannis anunță o nouă etapă de relaxare a măsurilor: „Răspunderea revine tot mai mult fiecărui român”

”Deocamdată sportivii afiliaţi la federaţie se antrenează în regim propriu, fiecare cum poate, cum se descurcă. Le-am oferit varianta unui cantonament în luna august, sperăm ca până la acea dată să putem să ne desfăşurăm activitatea în condiţii normale, pentru că ne aşteaptă un sfârşit de an foarte greu. Ar fi vorba de 33 de sportivi din lotul naţional. Mutând toate competiţiile din prima parte a anului în cea de-a doua se înghesuie şi nu va fi un an uşor.

Acum nu am vrut să riscăm să intrăm în cantonament pentru că exista pericolul ca unul dintre ei să se contamineze şi să-i îmbolnăvească pe cei din jurul lui şi să pierdem tot lotul. Şi atunci am fost mai rezervaţi să să respectăm cu stricteţe regulile impuse de autorităţi”, a mai spus Gabriel Toncean, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe

Citește și:

AFLĂ: Numărul destinului 2021. Cifra destinului în numerologie 2021

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

O femeie jurnalistă a efectuat un experiment!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri