Tinutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiti copii supradotati din centre de plasament, prin intermediul fanilor show-ului


Incepand de astazi, 13 februarie, tinutele concepute de concurentele de la „Bravo, ai stil! All Stars”, in atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina http://atelier.kanald.ro , fondurile urmand sa fie donate Asociatiei Gifted Center Kristopher, in scopul sustinerii proiectului Scoala de Excelenta Kristopher.

Acest proiect isi propune sa identifice si sa sustina prin programe educationale personalizate copiii cu o inteligenta peste medie, aflati in centrele de plasament.  Astfel, telespectatorii si fanii show-ului vor putea sa se bucure de tinuta pe care si-au dorit-o atat de mult, dar si de posibilitatea de a veni in sprijinul unor copii care au nevoie de sprijin pentru a avea o sansa reala sa se integreze in societate.

Organizatia non-profit Gifted Center Kristopher isi propune sa se dedice dezvoltarii talentelor unor copii aflati in situatii de risc major, printr-o Scoala de Excelenta menita sa le descopere si valorifica acestora talentul pentru un viitor mai bun.

Lajos Kristof, presedinele Asociatiei Gifted Kristopher, este el insusi un copil crescut in centre de plasament, care a avut norocul sa fie descoperit de experti in educatie de excelenta, antrenat si pregatit sa descopere si sa fructifice, la randul lui,  talentul unor copii cu inteligenta peste medie, aflati in situatia dificila a abandonului.

„In Romania exista peste 60.000 de copii institutionalizati. In fiecare zi sunt abandonati, in medie, cinci copii. Acestia au nevoie de dragoste, de incredere in sine. De educatie pentru un bun start in viata. Am infiintat <Scoala de excelenta>, unde copiii institutionalizati vor socializa, vor invata lucruri noi si isi vor descoperi vocatia! Fiindca viata de orfelinat ii obliga sa dezvolte o stima falsa despre ei insisi.

Putini isi depasesc conditia de copil crescut in ofelinat, iar asta e un miracol”, spune presedintele Asociatiei.

Prin interventia organizatiei, copii cu inteligenta peste medie isi vor putea dezvolta, prin traininguri intense, cu personal specializat si dedicat, abilitatile sociale, emotionale, cognitive. Vor beneficia astfel un start puternic in viata, avand astfel suta la suta sanse de a deveni adulti activi, responsabili si implicati in viata sociala.  


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arata dormitorul Emilianei, concurenta de la “Bravo, ai stil! All Stars”

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Iuliana, lipsita de inhibitii la "Bravo, ai stil! All stars". Concurenta a renuntat la haine

Beatrice, complimente din partea juratilor "Bravo, ai stil! All Stars"

Situatia cercelului "furat" de la "Bravo, ai stil! All Stars" se lamureste la telefon

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri