Tinute spectaculoase si o seara magica! Uite cum arata noua colectie a unui brand celebru!


Margelele si cristalele sunt insiruite prin ploi de franjuri si se imbina armonios cu croielile feminine ale tuturor pieselor.

 

Delicatetea colectiei se regaseste si in cromatica diafanade alb, nude, pasteluri pudrate si negrul stralucitor
!
Pentru a pune in lumina reflectoarelor aceasta colectie, NISSA a gandit un show incendiar, organizat la Palatul Parlamentului, sala Bratianu in data de 11 iunie, ora 20:00.
30 de tinute  au taiat respiratia, toate intr-un cadru electrizant care au pus sangele in miscare oferind experiente  unice si memorabile in acelasi timp.
Andreea Esca, Iulia Vantur Andreea Ibacka, Gabriela Firea, Sonia Argint Ionescu, Malvina Cervenschi, Andreea Banica, Geanina Corondan, Roxana Iliescu, Olivia Paunescu , Elvira Deatcu, Gabriela Cristea, redactori si bloggeri de moda sunt doar cateva dintre persoanele publice care s-au bucurat in premiera de cele mai spectaculoase tinute completate de efectele speciale realizate cu ajutorul muzicii si al exploziei de lumini, acoperite doar de entuziasm si aplauzele invitatilor!

Delicatetea colectiei se regaseste si in cromatica diafanade alb, nude, pasteluri pudrate si negrul stralucitor! 
Pentru a pune in lumina reflectoarelor aceasta colectie, NISSA a gandit un show incendiar, organizat la Palatul Parlamentului, sala Bratianu in data de 11 iunie, ora 20:00.

30 de tinute  au taiat respiratia, toate intr-un cadru electrizant care au pus sangele in miscare oferind experiente  unice si memorabile in acelasi timp.Andreea Esca, Iulia Vantur Andreea Ibacka, Gabriela Firea, Sonia Argint Ionescu, Malvina Cervenschi, Andreea Banica, Geanina Corondan, Roxana Iliescu, Olivia Paunescu , Elvira Deatcu, Gabriela Cristea, redactori si bloggeri de moda sunt doar cateva dintre persoanele publice care s-au bucurat in premiera de cele mai spectaculoase tinute completate de efectele speciale realizate cu ajutorul muzicii si al exploziei de lumini, acoperite doar de entuziasm si aplauzele invitatilor!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri