Ținuta Ioanei Filimon, criticată dur de jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sandalele sunt de aruncat!”


Alegerile vestimentare făcute de Ioana Filimon în ultima ediție au fost analizate la sânge de către cei trei jurați


In articol:

Ioana Filimon este printre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și reușește de fiecare dată să impresioneze pe toată lumea, atât pe jurați și colege, cât și pe cei de acasă. În ultima ediție a emisiunii, frumoasa brunetă a fost prima care a defilat în platoul de filmare, după ce clasamentul competiției a fost reluat de la zero.

Ei bine, de data aceasta lucrurile nu au mai mers atât de bine pentru vedetă, ținuta ei fiind amplu dezbătută de către Maurice, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci din cauza unei perechi de sandale. 

Ioana Filimon a atras atenția cu stilul pe care l-a adoptat, însă încălțările nu i-au purtat noroc, drept pentru care nu a reușit să primească cele trei steluțe.

Citeste si: Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

Ținuta Ioanei Filimon, criticată dur de jurați
Ținuta Ioanei Filimon, criticată dur de jurați[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu critică ținuta Ioanei!

Energia cu care a intrat Ioana Filimon în scenă l-a încântat mult pe Maurice, însă nu și accesoriile alese de aceasta. Juratul a comentat dur decizia ei de a purta o pereche de sandale legate pe picior, despre care a spus că sunt de aruncat: „ De ce alegi tu, Filimon, niște sandale urâte? De ce, măi Filimon, ți-ai pus tu alea la gât, lănțăurile alea aurii, care nu au niciun Dumnezeu? Adică nu-i nicio bogăție stilistică, sunt doar niște intenții de accesorizare. 

Compleul ăla urâțel, dar o flatează. Sandalele sunt de aruncat", a comentat Maurice Munteanu, în platoul „Bravo, ai stil!". 

Nici Raluca Bădulescu nu a fost de acord în totalitate cu alegerile pe care le-a făcut vedeta, dar s-a arătat mulțumită de aspectul per ansamblu al brunetei, afirmând că hainele o avantajează destul de bine: „ Continuând lista aspectelor din ținuta ta, găsim mai multe aspecte pozitive decât negative. 

Sunt urâte sandalele, nu le mai purta! Însă aspectul per total al ținutei este bun. Îți vine bine culoarea, îți vin bine ochelarii", l-a completat Raluca Bădulescu pe colegul ei. 

Citeste si: Anda Adam și Ruxi, replici dure în platoul „Bravo, ai stil!”: „Mă pot îmbrăca așa cum vreau!”

Ținuta Ioanei Filimon, criticată dur de jurați
Ținuta Ioanei Filimon, criticată dur de jurați[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tibi Clenci: „E ca și cum te-ai duce la birou”

Afirmațiile primilor doi jurația au fost indulgente, dar nu putem spune același lucru și despre cele făcute de Tibi Clenci. El nu s-a arătat deloc impresionat de alegerile făcute de Ioana Filimon, spunând că aspectul per total este unul comun, foarte des întâlnit în diferite contexte, cum ar fi prezența la birou. Ioana a rămas surprinsă de remarca juratului și nu a întârziat să-i dea replica: 

„Tibi Clenci: -Îmi place foarte mult energia ta, îmi place acel compleu, dar aceeași greșeală, ceva foarte des întâlnit, e ca și cum te-ai duce la birou.

Ioana Filimon:- La birou? Așa?

Tibi Clenci:- Da, de ce nu? Spune-mi tu, de ce nu?

Ioana Filimon: -Dacă ai un șef tânăr. Dacă te duci și ai un șef nu scapi...de acolo”, a fost discuția celor doi, în platoul „Bravo, ai stil!".

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan vrea să plece din țară și să se îndepărteze de bărbații români: “Nu mai vreau…”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună? Unde au fost văzuți sărutându-se

Roxana de la Puterea dragostei s-a mutat definitiv din țară! Unde va locui de acum frumoasa şatenă

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri