Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat! Anunțul făcut de premierul Nicolae Ciucă

Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat!

Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat!

Vești bune pentru toate persoanele angajate în sectorul privat!

Începând cu anul 2022, voucherele de vacanță nu vor mai fi doar pentru bugetari, ci și pentru angajații din sectorul privat! După ce voucherele de vacanță au fost suspendate în 2021, românii au parte în sfârșit de vești bune, asta pentru că în anul ce urmează aceste tichete vor putea fi acordate atât bugetarilor, cât și persoanelor angajate în sectorul privat, după cum a menționat chiar premierul Nicolae Ciucă.

„Tichetele de vacanţă au rol în stimularea circulației turistice interne, începând cu anul 2022, pentru salariații din sectorul bugetar și acoperirea contravalorii tichetelor de vacanță acordate de angajatorii din sectorul privat, în special pentru promovarea turismului rural și balnear; valoarea tichetelor de vacanță va fi de 1.450 lei”, se precizează în document.

Citeste si: Constantin Enceanu nu a vizitat mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi-e greu să trec pentru că nu îmi vine să cred!”

Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat!
Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat![Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Digitalizarea turismului, pe lista noului program de guvernare

În noul program de guvernare se află, de asemenea, și digitalizarea turismului, astfel că în viitorul apropiat vor exista discuții în ceea ce privește dezvoltarea unui program pentru digitalizarea sistemului de evidență a turiștilor în România, cu respectarea normelor GDPR.

Astfel, se dorește dezvoltarea bazei de date care să facă posibiă o promovare mai bună a țării pe categoriile/țările de interes.

Citeste si: Rareș Bogdan solicită majorarea vârstei de pensionare și plafonarea pensiilor pentru aceste categorii de români!

Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat!
Tichete de vacanță pentru angajații din sectorul privat![Sursa foto: PixaBay]

„Turismul este un factor important pentru creşterea şi dezvoltarea economiei, având un impact semnificativ asupra creării de locuri de muncă.

La fel ca toate celelalte sectoare ale economiei, industria turismului se confruntă cu o concurenţă din ce în ce mai acerbă la nivel mondial iar România trebuie să prezinte o ofertă turistică durabilă şi de calitate, mizând pe avantajele ei competitive.

Potenţialul turistic al României trebuie să se transforme din slogan în realitate economică. Avem nevoie de Organizaţii de Management al Destinaţiilor, la fel cum avem nevoie de promovare internă şi externă.

Pandemia COVID-19 trebuie transformată într-o oportunitate pentru turismul românesc”, se mai precizează în document.

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile! Ce a pățit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Bianca și Cristian Comănici își testează abilitățile stilistice în noul episod „Nu te supăra, frate”. Află cine este marele câștigător

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies