Ți se face pielea de găină! Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos. Să fie oare semn de la Dumnezeu?


La Mănăstirea Frăsinei a avut parte un eveniment șocant. Pe icoana Maicii Domnului Cu Pruncul Iisus Hristos, au apărut lacrimi!


In articol:

Un adevărat miracol a avut loc la Mănăstirea Frăsinei! Pe o icoană în care apar Maica Domnului și Pruncul Iisus Hristos, au apărut lacrimi de mir. Imaginea este de-a dreptul emoționantă, mai ales că ne aflăm într-o perioadă tulbure, iar evenimentul poate fi considerat un semn de la Dumnezeu.

Ozana Barabancea a făcut publică această fotografie și a transmis un mesaj care îți face pielea de găină.

Citeste si: Deniile din Saptamana Patimilor. Semnificatia deniilor

plânge icoana, mănăstirea frăsinei, icoana maicii domnului cu pruncul iisus, semn de la dumnezeu, plânge icoana maicii domnului
plânge icoana, mănăstirea frăsinei, icoana maicii domnului cu pruncul iisus, semn de la dumnezeu, plânge icoana maicii domnului

Semn de la Dumnezeu în plină pandemie de Coronavirus! Maica Domnului și Pruncul Iisus plâng în icoană

Ozana Barabancea a publicat această imagine emoționantă în cursul nopții trecute (n.r.-

14 spre 15 aprilie), iar multe persoane care au văzut această icoană de la Mănăstirea Frăsinei, din județul Vâlcea, consideră că lacrimile vărsate de Maica Domnului și Pruncul Iisus, sunt un semn de la Dumnezeu, mai ales că ne aflăm într-o perioadă tulbure, omenirea fiind lovită din plin de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Rugăciunea împotriva coronavirusului, făcută publică de Patriarhie! Rugăciune specială pentru încetarea epidemiei

Icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus este una dintre cele mai importante icoane de la Mănăstirea Frăsinei, iar acum apare acoperită cu lacrimi de mir, care curg din ochii Născătoarei de Dumnezeu și ai Mântuitorului nostru. Ozana Barabancea a mărturisit că acesta este un eveniment unic și că așa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată. Târziu în noapte, solista a postat un mesaj tulburător, în care anunță că această descoperire poate prevesti o catastrofă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Acum la Mânăstirea Frăsinei plâng Maica Domnului nostru si insuși Domnul Nostru. Au mai plâns icoane! Dar să plângă AMÂNDOI este prima oară. Si e foarte grav!!!! Doamne, ai milă de noi!!!!!

O postare distribuită de Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) pe

 

“Acum (n.r.: azi-noapte) la Mănăstirea Frăsinei plâng Maica Domnului nostru și însuși Domnul Nostru Iisus. Au mai plâns icoane! Dar să plângă AMÂNDOI este prima oară. Și e foarte grav!!!! Doamne, ai milă de noi!!!!!” a transmis Ozana BArabancea pe contul său de Instagram.

Mănăstirea Frăsinei, din județul Vâlcea, comuna Muerească, este singurul lăcaș de cult din România, care nu a fost secularizat. Totodată, viața de aici este foarte similară cu cea de la Muntele Athos.

Citeste si: Săptămâna patimilor. Tot ce trebuie să știi despre Săptămâna Mare. Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți


Abonează-te pe

Citește și:

Săptămâna Patimilor. Astăzi e Miercurea Mare. E mare păcat să faci aceste lucruri!

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Săptămâna patimilor. Tot ce trebuie să știi despre Săptămâna Mare. Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți

Rugăciuni. Cele mai puternice rugăciuni pentru femeile care nu pot să rămână însărcinate

Papa Francisc- anunț de ultimă oră despre coronavirus. Ce este această boală, de fapt?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEŞTE: Cât timp se fierbe broccoli. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri