Ți se face pielea de găină! Ozana Barabancea a făcut voluntariat în noaptea de Înviere și a cântat „Hristos a Înviat”

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

Ozana Barabancea a decis să facă voluntariat în noaptea de Înviere, pentru a putea intra în biserică și a cântat „Hristos a Înviat”.

Slujba de Înviere a avut loc, la fel ca în fiecare an, în noaptea de sămbătă spre duminică, în toate bisericile din România. Cu toate acestea, un singur detaliu a diferențiat această slujbă de restul, din alți ani: enoriașii nu au avut voie să participe, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citeste si:  Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos. Să fie oare semn de la Dumnezeu?

Așadar, în toate bisericile, sămbătă noapte au fost doar preoții, personalul bisericii și voluntarii. Ozana Barabancea a fost profund afectată de vestea că nu poate merge la biserică în noaptea de Înviere, așa că a decis să se ofere voluntar și a împărțit tuturor credincioșilor sfintele Paști și Lumina Sfântă.

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

Soprana nu a putut să accepte faptul că nu poate merge la biserică, pentru a participa la Slujba de Înviere, așa că a decis să împace utilul cu plăcutul și s-a oferit voluntar, pentru a împărți din datinile și tradițiile ortodoxe, și celorlalți

credincioși dezamăgiți de faptul că nu pot merge în lăcașurile de cult. Costumată în port popular, purtând mască și coroniță cu tricolorul României, Ozana Barabancea a trecut la treabă și, nu numai că și-a dus atribuțiile la bun sfârșit întocmai, dar a și cântat „Hristos a Înviat”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ozana Barabancea nu vrea să aibă iubit sub nicio formă! „Nu a fost să fie”

Ozana Barabancea a făcut voluntariat la biserică și a cântat „Hristos a Înviat.” Ți se face pielea de găină când o asculți!

"Tricolorul să domnească, România să-nflorească! Am făcut voluntariat (pentru că doar așa puteam să mai intru în biserică) și am întâlnit oameni pe la porți care ne așteptau cu candela în mână și lacrimi în ochi! Impresionant moment! Am cântat pe stradă Hristos A înviat! Cu curaj și cu un timbru de soprană.

Am cântat ca niciodată! Of, ce vremuri triste trăim! Dar mi-am savurat fiecare clipă în Biserică. Bucuria mea!" a mărturisit Ozana Barabancea.

 

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

"Hristos a inviat! Să vă gasească sănătoși, și răbdători, și cu inimile sus! Azi și ieri am făcut voluntariat și am trăit emoții de neuitat! Am întâlnit oameni care ne așteptau la porți cu lumânările pregătite să primească Sfânta Lumină și cu ochii în lacrimi! Așteptăm să trecem peste aceste clipe grele! Să învățăm să fim uniți și să ne susținem unii pe ceilalți! Slavă Lui Dumnezeu!", a continuat soprana.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) on

Citeste si: Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies