Theo Rose, mesaj de amenințare de la un urmăritor: „Vei muri în seara asta!”. Cum a reacționat artista?

Theo Rose
Theo Rose

Cântăreața a primit, din partea unei persoane care o urmărește pe Instagram, un mesaj cel puțin înspăimântător!

Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi, a tras o sperietură de toate zilele! Solista a primit, în urmă cu scurt timp, un mesaj de-a dreptul straniu din partea unei persoane care o urmărește pe rețelele de socializare. Fără să stea prea mult pe gânduri, Theo Rose a venit și cu o reacție, iar fanii au rămas de-a dreptul surprinși! Iată cum a răspuns:

Citeste si: Theo Rose, declaraţii dureroase despre bărbatul care i-a frânt inima. Artista a suferit enorm după despărțire: „M-aș fi dus după el...”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, mesaj de amenințare de la un urmăritor!

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, Theo Rose și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei de senzație și nu există dată în care să nu aducă voie bună în rândul publicului, mai ales când organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, la fel cum s-a întâmplat și de

data aceasta. Printre curiozitățile oamenilor s-a aflat și un mesaj cel puțin înspăimântător. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O persoană i-a scris artistei că o să moară în accident de mașină, lucru care a șocat-o instant, dat fiind faptul că la momentul respectiv se afla în mașină, departe de București, pentru a susține un concert

Citeste si: Theo Rose își dorește să devină mămică! Ce planuri de viitor are frumoasa artistă: „Mi-ar plăcea să am trei”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

„Presimt că o să faci accident auto și vei muri în seara asta!”, a fost mesajul primit de artistă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să îi ofere un răspuns serios persoanei care a îndrăznit să îi transmită un asemenea mesaj. 

Dacă nu mor, vin după tine și te bat cu coșciugul ăla? Doamne, toți nebunii. Vă dați seama că acum mă duceți cu panică până la Bucovina. Să mă ferească Dumnezeu de astfel de oameni", este replica pe care i-a dat-o Theo Rose bărbatului.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Theo Rose, noi detalii despre relația cu Alex Leonte! Când se vor căsători cei doi: „Prețuiesc căsătoria...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies