Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie: „Eu cu tata am avut o relație foarte specială, doar că nu ne-am declarat niciodată asta. A fost un tată gelos.”

Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie: „Eu cu tata am avut o relație foarte specială, doar că nu ne-am declarat niciodată asta. A fost un tată gelos.”
Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie: „Eu cu tata am avut o relație foarte specială, doar că nu ne-am declarat niciodată asta. A fost un tată gelos.”

Theo Rose a povestit o întâmplare emoționantă din copilărie cu tatăl său.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Despre părinții săi nu se cunosc foarte multe detalii, artista preferând să păstreze discreția cu privire la viața sa privată.

Cu toate acestea, recent a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa și despre copilărie.

Theo Rose, relație specială cu tatăl său

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu: „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”

Theo Rose a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său și a povestit o întâmplare emoționantă din copilăria sa.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Eu cu tata am avut o relație foarte specială, doar că nu ne-am declarat niciodată asta.

Practic, cine s-ar fi uitat la noi nu ar fi bănuit niciodată că există așa trăiri interioare, dar da, la un moment dat tata a reușit să deblocheze în mintea mea ideea că ceva ce văd undeva la televizor nu pot avea eu niciodată. Că sunt prea săracă sau la țară sau că la noi la țară nu ar ajunge ceva ce văd eu la televizor. Am văzut un ceas.
Era un studiu din ăsta natural cu morcovi pentru copii și se făcea reclamă la un ceas care avea un lichid în interior și erau niște legume care pluteau în apa aia. Era pentru prima dată când vedeam așa ceva. Am văzut ceasul ăla și nu am îndrăznit să zic că îl vreau. M-a observat tata minunându-mă la reclama aia că s-a întâmplat probabil de mai multe ori și într-o zi m-am trezit cu poștașul care mi-a adus un plic și în plicul ăla am găsit ceasul.
Am fost foarte fericită și nu am putut niciodată să uit gestul ăla pentru că mi-am dat seama că oricât de neatent cred eu că e, nu e așa. El de fapt e acolo în umbră și știe tot. Așa au stat lucrurile și în continuare pentru că mama era cea care știa și în adolescență de noi, unde suntem, cu cine umblăm, cu cine ieșim afară. Tata părea că nu vrea să știe, adică nu îndrăzneam să îi spunem lui ca să nu își facă filme.
A fost un tată gelos, orgolios, mândru. Nu a vrut să ne expunem unor greșeli.”
, a povestit Theo Rose.  

Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa: „Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor. Este extrem de greu.”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies