Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”
Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. La scurt timp după ce fiecare a ieșit dintr-o relație de lungă durată, cei doi au reușit să își întemeieze o familie împreună și astfel a venit pe lume fiul lor, Sasha.

De-a lungul timpului, artista și regizorul au încercat să fie cât se poate de discreți cu privire la relația lor.

Acum, însă, invitați în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, cei doi parteneri și-au deschis sufletul și au vorbit cu sinceritate despre sentimentul profund de iubire care îi leagă.

Theo Rose, despre începutul relației sale cu Anghel Damian

Citește și: Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul
Theo Rose, alături de Anghel Damian și fiul lor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni." Prețul pe care îl ia Theo Rose pentru o nuntă!

Artista a povestit cum a decurs prima întâlnire cu tatăl copilului său și ce a atras-o la acesta.

Anghel, pentru mine, din prima, de la casting, m-a lovit din prima fulgerul ăsta. Am simțit o admirație. A fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, dar bărbat. Era cu mult peste orice mai cunoscusem eu apropiat de vârsta mea. Era cu totul superior, fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa. Felul cum punea problema, faptul că era foarte elegant, foarte cald.

Știa să te facă să faci lucrul acela fără să te simți jenat de faptul că ai greșit ceva. Eu nu cred că am avut un casting nemaipomenit, doar că au văzut potențial și au căutat să lucreze la asta. Am plecat de acolo exact cu gândul ăsta, cât de tare e. Era o admirație pentru că în sfârșit cunoscusem pe cineva care m-a făcut pe mine să fac lucruri și care m-a tratat așa cum mi-aș fi dorit din totdeauna să fiu tratată, fără să mă simt penibilă.
A fost un fulger. N-am îndrăznit să gândesc mai departe, normal. Nici în continuare. Au mai fost întâlniri rare în care discutam pe text, primeam indicații. Inițial am zis că mi l-a scos Dumnezeu pe omul ăsta în cale. Îmi doream de foarte mult timp să fac ceva în zona asta de actorie, dar nu țineam cu orice preț. Îmi plăcea că puteam să învăț și învățam de la cineva tânăr, care avea energie, avea dorința asta de a te face să faci.
Am mai lucrat și cu oameni mai în vârstă care nu mai au răbdarea asta. Mi-a dat libertate și prin prisma asta am reușit să aflu și eu lucruri despre el.
”, a povestit Theo Rose.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Theo Rose, o altă persoană de când este cu Anghel Damian

Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose susține că este o persoană mult mai bună decât trăiește alături de regizor, acesta oferindu-i un sentiment de siguranță.  

Asta face să fim și complementari. Nimeni nu ne-ar fi alăturat înainte. Dacă cineva ne-ar fi cunoscut separați, niciodată nu ne-ar fi pus unul lângă celălalt. Ar fi zis că nu are cum să existe relația asta. Realitatea e că faptul că suntem împreună ajută pe fiecare dintre noi să se dezvolte într-o altă direcție. Eu simt că am crescut enorm de când sunt cu el. Simt că m-am îmbunătățit din foarte multe puncte de vedere. Simt că totul e mai bine, totul se întâmplă legal și corect în jurul meu. Simt că sunt pe drumul cel bun. E din nou sentimentul ăla de siguranță. Sunt în siguranță în viața mea, casa mea, în corpul meu. Asta simt .”, a mai spus artista.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Bursucu a vorbit despre modalitatea prin care a reușit să slăbească 24 de kilograme! Prezentatorul TV a vrut să își opereze stomacul! „Mi-au spus că nu este o operație estetică, ci una cu risc.”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies