Tensiuni maxime între Doga și Fatih

Tensiuni maxime între Doga și Fatih
Tensiuni maxime între Doga și Fatih

Tensiunile maxime ce se vor derula între Doga și Fatih continuă să surprindă privitorul astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Faith încearcă disperată să își vadă fiica, dar încearcă și să o mai îmbuneze pe soția sa, să renunțe la divorț, aceasta făcând demersuri în acest sens. Mai mult, Doga îl amenință pe Fatih că va obține ordin de restricție la adresa acestuia, dacă îi mai apare în cale. Faith este disperat…

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Omer este alături de Fatih în dificila situație în care se află nepotul său, iar Leman încearcă să îl înduplece pe fostul său soț să-i cedeze actele care îi pot provoca probleme serioase în afaceri, lui Kayhan.

Pe de altă parte, Omer se confruntă cu grava problemă de sănătate pe care a descoperit-o, după accidentul suferit, însă decide să ascundă față de toată lumea, în special de Kîvîlcîm, acest lucru.

Nursema continuă să realizeze lucrări inedite și să le vândă lui Ertugrul, un mare iubitor de artă, însă totodată, ea ascunde acest lucru de familia sa, convinsă fiind că părinții săi nu ar fi de acord că fiica lor să muncească.

Cum plănuiește Fatih să se răzbune pe Doga, dacă aceasta nu renunță la divorț și cine este, de fapt, Ertugrul, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies