Tensiuni maxime între Doga și Fatih

Tensiuni maxime între Doga și Fatih
Tensiuni maxime între Doga și Fatih

Tensiunile maxime ce se vor derula între Doga și Fatih continuă să surprindă privitorul astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Faith încearcă disperată să își vadă fiica, dar încearcă și să o mai îmbuneze pe soția sa, să renunțe la divorț, aceasta făcând demersuri în acest sens. Mai mult, Doga îl amenință pe Fatih că va obține ordin de restricție la adresa acestuia, dacă îi mai apare în cale. Faith este disperat…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Omer este alături de Fatih în dificila situație în care se află nepotul său, iar Leman încearcă să îl înduplece pe fostul său soț să-i cedeze actele care îi pot provoca probleme serioase în afaceri, lui Kayhan.

Pe de altă parte, Omer se confruntă cu grava problemă de sănătate pe care a descoperit-o, după accidentul suferit, însă decide să ascundă față de toată lumea, în special de Kîvîlcîm, acest lucru.

Nursema continuă să realizeze lucrări inedite și să le vândă lui Ertugrul, un mare iubitor de artă, însă totodată, ea ascunde acest lucru de familia sa, convinsă fiind că părinții săi nu ar fi de acord că fiica lor să muncească.

Cum plănuiește Fatih să se răzbune pe Doga, dacă aceasta nu renunță la divorț și cine este, de fapt, Ertugrul, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies