Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!”


În rundă finală, 150 de secunde pentru 145.000 de lei! Concurentul de pe scaunul Campionului a pierdut “la mustață”!

Cea de-a doua ediție a game show-ului “Tu urmezi!” a fost presărată cu multă emoție, adrenalină și multă distracție. Concurenții au pășit rând pe rând și au răspuns întrebărilor adresate de Dan Negru, din diverse domenii de activitate. De asemenea, și-au făcut apariția în platou și personaje reprezentând diferite domenii (istorie, călătorii, beauty, etc), din care concurenții și-au ales întrebările, la invitația lui Dan Negru.

 După “Tripletă”, prima concurentă a extras din cilindri cu premii chiar pe Zâna Bună, care ar fi putut-o răsplăti cu o sumă uriașă dacă răspunsul dat de ea ar fi fost cel corect. De asemenea, Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României și-a făcut apariția spectaculos în platoul emisiunii, cu un set de întrebări pentru unul dintre concurenți, din domeniul sportului.

            Scaunul campionului a fost ocupat, în primă fază, de Ana, o tânără care a acumulat 20.000 de lei; însă aceasta nu a reușit să ajungă în runda finală, detronată fiind de Alex, care a ajuns cu răspunsurile corecte la suma de 45.000 de lei. Acesta și-a câștigat astfel dreptul de a merge direct în runda finală, la cei 45.000

de lei acumulându-se și jackpot-ul de 100.000 de lei.

Alex a ajuns în runda finală cu suma uriașă de 145.000 de lei.  Cele 21 de întrebări la care concurentul trebuie să răspundă incorect, în 150 de secunde, l-au pus în încurcătură. După timpul alocat, de 150 de secunde scurs, și a următoarei etape, concurentul și-a blocat suma de 10.000 de lei (regulamentul permite acest lucru), pe care ar fi putut-o câștiga. Alex a pierdut însă la mustață, la penultima întrebare; “Pacific sau Atlantic, ce traversezi de la Londra la New York?”, aceasta este întrebarea buclucașă, care a închis parcursul fabulos  și tensionat al acestui concurent.  


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri