Tendinte si culori make-up in 2017! Uite ce se poarta!


Ca in fiecare an, luna decembrie este dedicata si alegerii noii culori a anului urmator. Culoarea anului 2017 este Greenery, conform Pantone.

 

Daca in 2016 am avut doua culori ale anului, rose quartz si serenity blue, in 2017 nu trebuie sa fim dezamagiti de alegerea unei singure culori, greenery.
Aceasta culoare nu este la fel de intensa ca verdele lime si nici nu aduce a verdele de Craciun, dar este o culoare superba pe care o putem purta tot anul 2017.
Make up artistul Ciftci Elena ,va va invata cum puteti realiza un machiaj punand in evidenta vedeta anului 2017, culoarea greenery.
"O sa va spun cateva metode simple de a include aceasta culoare in make-up ul dvs.de rutina.
1. Primer de ochi: aplicati o baza transparenta sau skintone, pe piata cosmeticelor gasiti o sumedenie de produse.
2. Ai nevoie de doua sau trei farduri  verzi si o umbra de tranzitie.
Dupa ce aplicati o culoare aurie in coltul ochiului interior se adauga culori mai inchise putin cate putin, din coltul interor spre exterior si finisajul prin aplicarea Fresh Green pe centrul pleoapei si pigment in locul cel mai
central si pe linia genelor inferioare in colturile interioare, pentru lumina mai frumos.
3. Finalizam machiajul cu negru Gel Liner aplicat pe linia conjuctivei si cu mult rimel!
Make-up artistul Ciftci Elena a avut o ca muza de inspiratie pentru acest machiaj pe Valentina Pelinel care poarta machiajul greenery cu mare drag, vedeta declarand ca "nu este un fan al machiajelor colorate, dar crede ca greenery o prinde destul de bine"!

Daca in 2016 am avut doua culori ale anului, rose quartz si serenity blue, in 2017 nu trebuie sa fim

dezamagiti de alegerea unei singure culori, greenery. 

Aceasta culoare nu este la fel de intensa ca verdele lime si nici nu aduce a verdele de Craciun, dar este o culoare superba pe care o putem purta tot anul 2017.Make up artistul Ciftci Elena ,va va invata cum puteti realiza un machiaj punand in evidenta vedeta anului 2017, culoarea greenery. "O sa va spun cateva metode simple de a include aceasta culoare in make-up ul dvs.de
rutina.

1. Primer de ochi: aplicati o baza transparenta sau skintone, pe piata cosmeticelor gasiti o sumedenie de produse.2. Ai nevoie de doua sau trei farduri verzi si o umbra de tranzitie. 

Dupa ce aplicati o culoare aurie in coltul ochiului interior se adauga culori mai inchise putin cate putin, din coltul interor spre exterior si finisajul prin aplicarea Fresh Green pe centrul pleoapei si pigment in locul cel mai central si pe linia genelor inferioare in colturile interioare, pentru lumina mai frumos.

3. Finalizam machiajul cu negru Gel Liner aplicat pe linia conjuctivei si cu mult rimel! 

Make-up artistul Ciftci Elena a avut o ca muza de inspiratie pentru acest machiaj pe Valentina Pelinel care poarta machiajul greenery cu mare drag, vedeta declarand ca "nu este un fan al machiajelor colorate, dar crede ca greenery o prinde destul de bine"!

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

DESCOPERĂ: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

DESCOPERĂ: Dieta cu OREZ. Slăbeşte 10 kg în 14 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri