Tendinte pentru primavara-vara 2015. Uite ce se poarta!

Tendinte pentru primavara-vara 2015. Uite ce se poarta!
Tendinte pentru primavara-vara 2015. Uite ce se poarta!

Luna acesta incep principalele saptamani ale modei, in cadrul carora se vor lansa colectiile pentru toamna – iarna 2015 – 2016. Noi insa mai avem de asteptat cateva luni bune pana le vom purta, dar ne pregatim insa de haine subtiri, sandale, culori de vara etc

 

Daca nu stiti inca ce se poarta in primavara si vara aceasta o sa va fac un mic rezumat a ceea ce s-a prezentat in toamna trecuta si sper sa va ajute sa investiti in piesele cu care nu veti da gres.
Denim
Denimul a inceput sa fie introdus din ce in ce mai mult in colectiile marilor case de moda.
De fapt, casual a inceput sa fie noul trend si daca pana acum ceva timp nu ne asteptam sa vedem asemenea piese la Gucci sau papuci de plaja pe catwalkul Burberry, acum pare ceva normal. Se pune din ce in ce mai mult accent pe lejeritate, iar denimul a fost considerat intotdeauna un must in tinutele de street. Sezonul acesta puteti purta total look din denim. Tinute din doua piese, salopeta, rochie lunga sau scurta, toate sunt in trend.
Ca si culoare aparte este indigo-ul, dar si restul tipurilor de denim. So be casual and stylish.  Chloe, Stella McCartney, Gucci si alte nume mari au ales sa denim pentru acest sezon.
Costumul cu pantalon
Costumul cu pantalon il regasim de cateva sezoane pe marile podiumuri si nu cred ca o sa iasa din scena prea curand. Un costum clasic bine croit oricum nu trebuie sa va lipseasca din garderoba.
In colectiile de anul acesta insa atat pantalonul, cat si sacoul, se gasesc in diferite variante cu care va puteti juca. Mizati insa pe atitudinea masculina. Preferatele mele de anul acesta sunt cele prezentate de Chanel, Christopher Kane si Bottega Veneta.
Citeste continuarea pe blogul lui Carmen Negoita.

Daca nu stiti inca ce se poarta in primavara si vara aceasta o sa va fac un mic rezumat a ceea ce s-a prezentat in toamna trecuta si sper sa va ajute sa investiti in piesele cu care nu veti da gres.



Denim

Denimul a inceput sa fie introdus din ce in ce mai mult in colectiile marilor case de moda. De fapt, casual a inceput sa fie noul trend si daca pana acum ceva timp nu ne asteptam sa vedem asemenea piese la Gucci sau papuci de plaja pe catwalkul Burberry, acum pare ceva normal. Se pune din ce in ce mai mult accent pe lejeritate, iar denimul a fost considerat intotdeauna un must in tinutele de street.
Sezonul acesta puteti purta total look din denim. Tinute din doua piese, salopeta, rochie lunga sau scurta, toate sunt in trend. Ca si culoare aparte este indigo-ul, dar si restul tipurilor de denim. So be casual and stylish.  Chloe, Stella McCartney, Gucci si alte nume mari au ales sa denim pentru acest sezon.

Costumul cu pantalon

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Costumul cu pantalon il regasim de cateva sezoane pe marile podiumuri
si nu cred ca o sa iasa din scena prea curand. Un costum clasic bine croit oricum nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. In colectiile de anul acesta insa atat pantalonul, cat si sacoul, se gasesc in diferite variante cu care va puteti juca. Mizati insa pe atitudinea masculina. Preferatele mele de anul acesta sunt cele prezentate de Chanel, Christopher Kane si Bottega Veneta.

Citeste continuarea pe blogul lui Carmen Negoita.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies