Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire


Întrebați orice cuplu logodit și probabil vor spune același lucru: jumătate din distracția de a te căsători este planificarea nunții. Dar, înainte de a înnebuni pe Pinterest, este important să vă gândiți la ce tendințe merită, de fapt, incluse în marea voastră zi. În timp ce unele idei ar putea oferi un apel inițial, în realitate, o mulțime de modele de nuntă sunt trecătoare.


In articol:

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire! Întrebați orice cuplu logodit și probabil vor spune același lucru: jumătate din distracția de a te căsători este planificarea nunții. Dar, înainte de a înnebuni pe Pinterest, este important să vă gândiți la ce tendințe merită, de fapt, incluse în marea voastră zi. În timp ce unele idei ar putea oferi un apel inițial, în realitate, o mulțime de modele de nuntă sunt trecătoare.

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire
Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Orice exagerat de rustic

Decorul elegant de nuntă still rustic este oficial trecut. Borcanele de zidărie, cutiile de lemn necăjite și orice altceva prea rustic vor face ca nunta dvs. să pară datată. Același lucru este valabil și pentru pânze. Cuplurile înțelepte învață să pivoteze de la un decor rustic la un decor organic, mai sofisticat, dacă preferă un aspect mai natural.

Pampas

Această iarbă pufoasă a fost prezenta la nunti de-a lungul timpului - în instalații de ceremonie, buchete, piese de centru. Deși ne place, a fost utilizată pe scară largă și trebuie să fie actualizată eventual prin aplicarea de culoare.

Coroane de flori

Oricât de adorabile ar putea fi coroanele de flori la petrecerea de nuntă, aceasta este o tendință de nuntă cel mai bine păstrată în trecut: Eleganța simplă a coroanelor de flori a fost o schimbare revigorantă dintr-un buchet sau corsaj, dar din ce în ce mai puține cupluri aleg să le aibă la nunți. Exista alte modalități de a încorpora florile în coafuri, cum ar fi o singură tulpină în locul unei coroane mari și strălucitoare.

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire
Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Petreceri de nuntă în halate de mătase de tip match-y

Acestea sunt foarte populare pentru fotografiile în scenă. Însa in loc de hainele previzibile, sugerăm seturi de pijamale și haine de yoga, care sunt ușor de înfășurat și ieșit și nu îți vor încurca părul.

Citeste si: Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Palete de culori complet albe

În timp ce albul va fi întotdeauna atracția naturală pentru multe cupluri care se căsătoresc, o mulțime de oameni decid să îmbrățișeze culori mai strălucitoare pentru o paletă de nunți mai îndrăzneață. O nuntă ar trebui să reflecte stilul, personalitatea și relația unică a cuplului.


Citește și:

Trucuri de utilizare a oglinzilor pentru ca spațiul să pară mai ușor și mai luminos

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de dulceață de cireșe amare. Mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri