Surpriză pentru Dan Negru! Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții din ediția din această seară a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”


Surpriză pentru Dan Negru! Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții din ediția din această seară a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

“Mă uit la tine și bat din picior…”

În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pregătiți mai mult ca oricând să dea soluțiile la definițiile enunțate de Dan Negru.  Cunoștințele de vocabular, atenția și spiritul de observație fac parte din ingredientele care le pot aduce acestora titlul de câștigător/câștigătoare a ediției.   

Dan Negru a avut parte de o surpriză de proporții în platoul emisiunii, unul dintre concurenți stârnindu-i acestuia o reacție de milioane.

“Mă uit lung la tine și bat din picior. Să îți spun un lucru? Soția mea este din Ineu...Tu ai făcut liceul în Ineu?  Soacră mea a fost profesoară la liceul din Ineu. Fantastic! Să le zicem oamenilor că nu ne-am cunoscut până azi. Lumea asta ce mică este! Și țara, la fel de mică! ”, a afirmat entuziasmat Dan Negru, după ce concurentul s-a prezentat, pe scurt, în fața acestuia.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap concurenților din această ediție, cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului și cine va fi câștigătorul ediției de astăzi puteți afla urmărind „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de vin roșu

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te inseala!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri