“Sunt un tată și mai împlinit!” Horia Brenciu, uimit de fiul său, Toma. Ce gest l-a impresionat pe artist?

“Sunt un tată și mai împlinit!” Horia Brenciu, uimit de fiul său, Toma. Ce gest l-a impresionat pe artist?
“Sunt un tată și mai împlinit!” Horia Brenciu, uimit de fiul său, Toma. Ce gest l-a impresionat pe artist?

Horia Brenciu a dezvăluit, recent, ce gest l-a impresionat la fiul său, care l-a făcut să se declare un tată fericit.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, iar acesta se poate declara fericit și împlinit și din punct de vedere personal.

Ce gest făcut de Toma, fiul său, l-a lăsat fără cuvinte pe artist

Citește și: „Tiara e mamă, iar eu... bunic. Au sosit pe lume 6 mormoloci.” Horia Brenciu, în culmea fericirii! Pisica sa a adus pe lume 6 pisoi! Ce note au primit micuții la naștere?

Horia Brenciu
Horia Brenciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “E o poveste lungă și întortocheată! Pot spune doar că am uitat cât de dificil a fost.” Horia Brenciu, despre relația cu fiul adoptiv și despre mama biologică a băiatului

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Horia Brenciu și soția lui se mândresc cu patru copii, două fete pe care femeia le are dintr-o relație anterioară, Mina, fetița comună a cuplului, dar și Toma, băiețelul pe care cei doi și-au dorit să-l adopte.

Astfel, Horia Brenciu nu ezită să arate cum este răsfățat mezinul familiei, dar și ce anume l-a făcut fericit pe acesta.

„Fiecare zi alături de copiii mei e o bucurie. Azi am trăit încă una: primul meu mic dejun pregătit de fiul meu, Toma. Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta. Asta înseamnă să fii un tată fericit, atunci când fiul tău frumos îți face micul dejun.”,

le-a spus Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Comentariile urmăritorilor nu au întârziat să apară, fiind felicitați amândoi pentru relația frumoasă pe care o au și pentru toată dăruirea. “Felicitări pentru educația data”, “O familie minunată!”, “Ai dăruit sufletul tău celor 4 iar acum iubirea lor te copleșește! Să fiți sănătoși!”, “Felicitări pentru așa copil cuminte!”, “Vaaaai,m-a topit!!”

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Cum se înțelege Toma cu surorile sale mai mari? Horia Brenciu a ales să îi spună că este adoptat

Toma
Toma[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă are doar 9 ani, Horia Brenciu a ales să îi spună fiului lor faptul că este adoptat, iar artistul a mai declarat, în urmă cu ceva timp, ca va fi liber să își caute mama, dacă acesta dorește să o cunoască, după vârsta de 18 ani.

Toma are o relație specială și cu cele două fiice mai mare, iar acum ceva timp a vorbit despre cum este relația lor.

„Maria și Andreea sunt niște fete de care nu ai cum să nu te îndrăgostești, din prima clipă. Și acum, fără lipsă de modestie… și eu sunt puțin iubibil. Așa că nu a fost chiar greu. Am vrut să le fiu prieten și mi-a ieșit de cele mai multe ori.

Cu Andreea lucrez împreună de aproape 10 ani și suntem o echipă sudată. E deșteaptă, creativă și pe deasupra e și foarte frumoasă. Maria este îngerașul nostru. E cea mai empatică persoană pe care o cunosc. Cum să nu le iubești?!”, a declarat Horia Brenciu, în urmă cu ceva timp.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. „,Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă!”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies