„Sunt șocată.” Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase


Ioana Simion s-a trezit a fi personajul negativ într-un scandal imens, după ce a fost acuzată că a dispărut de acasă o săptămână și că Ilie Năstase nu o mai gasește. Ea a publicat prima reacție, după scandalul în care a fost implicată.


In articol:

În mediul online s-au speculat informații cum că fostul tenismen nu mai are niciun ban, iar proprietățile pe care le are sunt pe numele fiicelor sale și ale actualei neveste.

Citește și: Fiul soției lui Ilie Năstase se căsătorește! Câte persoane sunt invitate la marele eveniment

Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase

După ce s-a vehiculat că în caz de divorț, Ilie Năstase va rămâne cu zero bani, Ioana Năstase a avut o primă reacție, negând tot ceea ce s-a speculat.

Ea a declarat că este șocată de acuzațiile grave pe care soțul ei i le-a adus, prin intermediul presei. Ilie Năstase a spus că nu a mai dat de ea de mai bine de o săptămână, dar femeia a menționat faptul că luni se aflau la ziua prietenei ei în Poiana Brașov.

„În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei.

Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.”, a explicat Ioana, pe rețelele de socializare.

Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase

Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit din nou: „E dureros și groaznic”

Ioana Năstase, reacțe la zvonul că l-ar fi păgubit financiar pe Ilie Năstase

Ioana Năstase a mai declarat faptul că acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane de euro sunt total neadevărate, iar acest lucru poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar.

„Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a mai declarat ea.

Ilie Năstase a fost foarte darnic pe parcursul mariajului lui cu Ioana Simion. I-ar fi cumpărat soacrei o casă la Dunăre, iar soției un Bentley.

Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase

Ioana Simion, prima reacție, după scandalul cu Ilie Năstase

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, ipostaze romantice în Italia


Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia. Cât a costat locuința

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ioana Năstase, anunț de ultimă oră despre despărțirea de Ilie Năstase: „Am renunțat”

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit din nou: „E dureros și groaznic”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri