„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale
„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu și-a botezat ieri fiica în vârstă de 6 luni.

Andreea Antonescu  a trăit ieri, 24 iunie 2023, unele dintre cele mai frumoase emoții din viața sa. Artista și-a botezat fiica cea mică, Venice Victoria, iar evenimentul a avut o puternică încărcătură emoțională.

Micuța Venice Victoria a primit ieri taina botezului sub privire emoționate ale părinților, dar și a celor care au fost alături de micuță într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Astfel, evenimentul a fost unul foarte important, iar Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, chiar dacă nu mai formează un cuplu, s-au asigurat ca totul să fie perfect la petrecerea micuței.

Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale

Citește și: „Vreau un frate” Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!

Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale
Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de succes de mai bine de 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Mai mult decât atât, vedeta este fericita mamă a două minuni de fetițe, Sienna, care a venit pe lume în urmă cu 12 ani, din căsnicia pe care Andreea Antonescu a avut-o cu Traian Spak și micuța Venice Victoria în vârstă de 6 luni, fiind rodul iubirii dintre Andreea Antonescu și fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Artista o numește pe micuța Victora „a doua minune” din viața sa, dat fiind faptul că nu s-ar fi așteptat să rămână însărcinată la vârsta de 40 de ani.

După ceremonia de creștinare, vedeta a vorbit în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro

despre emoțiile pe care le-a trăit într-una dintre cele mai fericite zile din viața sa.

Momentele în biserică au fost wow și mereu am susținut că fetițele mele sunt minunile vieții mele și sunt cele mai importante ființe de pe fața pământului, ele îmi dau putere, deși n-aș vrea să spun că principala mea caracteristică este puterea, ci aș vrea să știu că sunt o mamă, ca toate celelalte, care știe că înainte de orice, viitorul copiilor, sănătatea mentală și bucuriile lor sunt scopul vieții noastre .”, a spus Andreea Antonescu, pentru WOWbiz.ro.

Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Citește și: „Era cumva firesc. Riscam o catastrofă!” Victor Vrînceanu a făcut dezvăluiri despre botezul fiicei sale și a Andreei Antonescu

Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale
Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu este o mamă grijulie, dar care în același timp le oferă libertatea fiicelor sale de a face ceea ce consideră ele că le aduce fericirea, după cum a declarat în repetate rânduri.

Cu toate acestea, instinctul de mamă este foarte puternic, iar acest lucru a făcut-o pe artistă să nu respecte o anumită tradiție la botezul micuței Victoria. Mai exact, vedeta a ținut ca micuța să nu fie băgată complet în cristelniță.

În cristelniță nu a plâns absolut deloc. Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și, totodată, a nașului, de a nu băga copilul cu totul în cristelniță. Știu, sunt tradiții, dar asta e, sunt mamă și mă ia și pe mine panica în anumite momente. În rest, foarte cumințică, se uita și chiar m-a impresionat faptul că, în momentul în care am mers în fața altarului cu toții, era captată de tot ce era acolo și am sperat și îmi doresc ca și Venice să fie o fetiță spirituală, credincioasă, pentru că despre asta e într-un final .”, a mai spus Andreea Antonescu

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Eu încă mai sper să-mi întâlnesc sufletul pereche, prințul pe cal alb sau pe mai mulți cai putere” Alexandra Stan a vorbit despre dezamăgirile suferite în dragoste

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. “Este excepțională. E simplu.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies