„Sunt mai sărac ca niciodată”. Raoul, în lacrimi, după ce mama lui s-a stins din viață


Raoul este plin de durere, după ce mama lui a părăsit această lume. Cântărețul a anunțat pe pagina lui de Facebook vestea cea tristă și a scris un mesaj emoționant pentru mama lui.


In articol:

Toată familia lui Raoul este  în doliu, iar cântărețul a anunțat public că mama s-a stins din viață, iar durerea pe care o simte este una inexplicabilă. Artistul avea o relație specială cu mama lui și întotdeauna a povestit despre faptul că este foarte apropiat de familia lui.

Raoul

Raoul, despre mama lui

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Autoritățile vor să mușamalizeze tragedia? Ce scrie în raportul de deces al Roxanei Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt

Raoul, plin de durere, după moartea mamei sale

Raoul

Raoul, despre durerea pe care o simte, dupa ce mama lui a decedat

[Sursa foto: Facebook]

Raoul a spus că este mai sărac ca niciodată și că nu o să îl roage pe Dumnezeu să o ierte pe mama lui, pentru că nu are de ce.

El este fericit că sufletul mamei lui va rămâne cu el pe pământ în tot ceea ce face și în tot ceea ce este.

Citeste si: „A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat.” Noi declarații despre cazul din Egipt. Românca atacată de rechin ar fi fost prima victimă

„A plecat mama. Sunt mai sărac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, pentru că nu are de ce.

Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie, nici familiei tale. Știu că pleci, dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot c e fac, în tot ce fac, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun, datorită ție mamă. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! Te iubesc, mamă!, a fost mesajul plin de emoție pe care Raoul l-a postat pe una dintre rețelele lui de socializare.

Raoul

Raoul, despre moartea mamei sale

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat.” Noi declarații despre cazul din Egipt. Românca atacată de rechin ar fi fost prima victimă

 

Cine l-a susținut pe Raoul în cariera muzicală

 

Raoul este un artist foarte îndrăgit la noi în țară, dar nu mulți oameni știu cine i-a dat aripi și l-a susținut să meargă pe acest drum. Părinții lui i-au fost alături de fiecare dată, iar talentul pe care l-a moștenit este din familie.

Cu mult timp în urmă, artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit cum și tatăl lui a cântat o perioadă bună de timp, dar după ce s-a căsătorit, a decis să se oprească.

 

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru...îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna.", a scris Raoul, în urmă cu mult timp, în mediul online.


Abonează-te pe

Citește și:

„A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat.” Noi declarații despre cazul din Egipt. Românca atacată de rechin ar fi fost prima victimă

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Liviu Guță, dezvăluiri tulburătoare despre copilărie. „Tatăl meu a făcut infarct. A murit în brațele mamei”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri