„Sunt foarte fericită că situația este așa.” Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

„Sunt foarte fericită că situația este așa.” Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei
„Sunt foarte fericită că situația este așa.” Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman alături de fiica ei au fost invitate la nunta Bellei Santiago. În cadrul unui interiviu, vedeta a declarat că se cunosc de câțiva ani și că au devenit prietene.

Pe lângă acest subiect, fiica lui Petre Roman a mai vorbit și despre planurile pe care le are pentru vara aceasta, dar și despre relația cu Marius Elisei.

Citește și: „Cam scump.” Ce sumă de bani a plătit Bella Santiago pentru rochiile de mireasă pe care le-a purtat

Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei
Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Vedeta a vorbit despre cum se înțelege cu Marius Elisei în momentul actual, după ce o perioadă au avut un conflict pe care l-au făcut public în mediul online. Cei doi s-au jignit și-au aruncat cuvinte grele, dar acum totul s-a liniștit și relația lor este din nou una echilibrată.

„Eu sunt foarte ok, liniștită, foarte bine. Marius vine, iese cu Isa, ieșim, vorbim.

Sunt foarte fericită că situația este așa. S-au calmat apele, e totul ok, Doamne, mulțumesc, Slavă Domnului. Împăcarea nu s-a produs, dar pentru Isa este foarte important ca noi să fim ok, prieteni, să putem să ieșim, să colaborăm, să facem lucruri împreună. Mie îmi place să lucrez cu el, pentru că el mă cunoaște, știe care este stilul meu”, a mărturisit Oana Roman.

Vedeta a menționat că dacă ar fi să fie din nou împreună, doar viața o să le spună și ea nu o să zică nimic despre acest subiect.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Colaborăm și e zona asta a site-ului pe care îl avem și suntem ok. Dacă vom fi din nou împreună, doar viața o să o spună. Eu nu știu să zic. Eu las timpul să vorbească, întotdeauna. Așa e cel mai bine, spun eu. Nu trebuie să forțezi lucrurile, nici să le grăbești, trebuie să le lași să se întâmple așa cum trebuie și ele se întâmplă când trebuie și cum trebuie.",

a declarat Oana Roman.

Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei
Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Oana Roman a fost prezentă la nunta Bellei Santiago

Oana Roman a fost una dintre invitații de onoare la nunta Bellei Santiago și a lui Nicu, și a avut parte de o experiență memorabilă. Ea ne-a dezvăluit că prietenia lor este una strânsă și a vorbit despre modul în care s-au cunoscut. Relația lor este una specială, bazată pe încredere și afecțiune reciprocă

„Cu mare drag am venit la nunta lor. Noi am fost vecini, pentru că ei au avut un restaurant, care era fix gard în gard cu casa noastră și câțiva ani am fost vecini. Era o foarte mare bucurie, pentru că Bella cânta în fiecare seară și când auzeam că începe să cânte, mă duceam repede în restaurant ca să o ascult. Ne-am înțeles foarte bine, mergeam mereu la ei.

Îmi sunteți foarte dragi amândoi.", a mărturisit Oana Roman, la WOWnews.

Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei
Ce a mărturisit Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

 

 

Citește și: „Am știut atunci că am niște îngeri păzitori foarte puternici!” Oana Roman a trecut prin clipe greleCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies