„Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

„Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?
„Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Deea Maxer a făcut declarații despre divorțul de Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate la începutul anului trecut și încearcă să nu mai pună suflet în tot ceea se aude după separarea lor.

“Nu trăiesc cu publicul în casă. Opinia publicã are impresia că deține drepturi nelimitate.” Lecția învățată de Deea Maxer după divorț

Citește și: „Dinu Maxer are două divorțuri în codul vieții lui.” Carmen Harra, previziuni pentru relația lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia! Ce a spus despre povestea Deei Maxer cu Robert Drilea?

Deea și Dinu Maxer
Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Acțiunile au spus deja adevărul. Un distrus plictisit.” Deea Maxer, înșelată și mințită de Robert Drilea? Mesajele îngrijorătoare postate de fosta soție a lui Dinu în mediul online!

Deea și Dinu Maxer au pus stop mariajului lor, iar în prezent fiecare are o nouă relație și multe proiecte în care sunt implicați.

Deea Maxer a vorbit despre cea mai importantă lecție învățată odată cu divorțul, deși foarte multă lume a ajuns să o judece pentru cele întâmplate. “ În urma deciziei de divorț și a mediatizării eronate și pline de hate la adresa mea am învățat că nu trăiesc cu publicul în casă. Chiar dacă făcusem asta de la 18 ani prin ecranul televizorului. Opinia publicã are impresia că deține drepturi nelimitate. Am
învățat, în esență, că bucuria și liniștea copiilor mei contează cel mai mult. Pentru asta eu trebuie să-mi văd de ocupația mea de mamă, nu în față camerelor tv. Trebuie să-mi văd de ocupațiile mele profesionale, de viață, de ceea ce este cu adevărat important. Am învățat să-mi astup urechile și să nu mai dau atenție zgomotului de fundal din online. Mai nou critică tot ceea ce fac doar pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam și în care nu mai funcționam.
Așa a fost cel mai sănătos, punct!
”, declară Deea Maxer, în exclusivitate pentru  FANATIK.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Deea, noi confesiuni despre cum a devenit o mama tânără

Deea Maxer
Deea Maxer[Sursa foto: Facebook]

Deea Maxer a vorbit și despre momentul în care a dat naștere primului copil, Andreas, când avea vârsta de 21 de ani, iar Maysa a venit pe lume la vârsta de 30 de ani. “ Am suflat în tort la 21 ani cu Andreas, în 9 luni de sarcină.

Eram copil cu copil. Am devenit mamă foarte tânără și este o experiență extraordinară, indiferent de vârstă! Am crescut împreună cu Andreas și m-a învățat multe. Mi-am dorit copiii mai mult decât orice pe lume. Meseria de mamă nu se învață și nimeni nu te pregătește pentru ea indiferent de vârstă.  Pe Maysa am născut-o la 30 ani. Fetița s-a născut în brațele mele, în plină maturitate a mea.
A fost diferit, cu siguranță, să fiu mamă la 21 și la 30 de ani. Mamă ești toată viața, până mori, indiferent. Iar pentru o femeie ăsta e darul divin, să aibă copii. Dumnezeu le-a așezat pe toate cum știe mai bine și mereu îmi dă răbdarea și ghidarea necesară să fiu o mamă lângă care copiii mei să fie “liniștiți și bucuroși”, vorba Maysei la 4 ani
”, a mai povestit Deea Maxer. Artista are noi proiecte de care se bucură și muncește pentru a putea trece peste toate obstacolele singură. S-a lansat pe piața imobiliară și lucrează la un nou proiect cu produse de îngrijire și make-up.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Viitorul e mereu plin de surprize. Stăm și la mine și la ea.” Ce decizie radicală a luat Dinu Maxer în legătură cu relația dintre el și Magdalena Chihaia

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies