Suma URIAŞĂ câştigată de Jador în două zile!


Suma URIAŞĂ câştigată de Jador în două zile! N-ai să crezi ce va face cu banii!


In articol:

Jador este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi totodată un influencer pe reţelele de socializare şi pe youtube.

Solistul are o comunitate uriaşă de fani pe care îi consideră prietenii lui şi cărora le împărtăşeşte gândurile şi trăirile sale atât prin intermediul mesajelor postate cât şi prin intermediul vlog-urilor lui. Ei bine, chiar dacă se dedică şi activităţilor din mediul virtual, marea pasiune şi prima dragoste a lui Jador este muzica.

Îndrăgitul cântăreţ are o mulţime de hit-uri cu zeci de milioane de vizualizări şi are din ce în ce mai multe spectacole atât în România cât şi peste hotare.

Recent, protagonistul nostru a susţinut trei spectacole în Spania, iar suma pe care a dobândit-o, în doar două zile, este uriaşă. Solistul a câştigat în jur de 15.000 de euro din onorariu şi dedicaţii, potrivit unor surse din anturajul său.

Suma URIAŞĂ câştigată de Jador în două zile! "Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic" 

În ultima vreme Jador s-a implicat în mai multe campanii umanitare, iar de Paşte va ajuta o familie nevoiaşă atât cu bani cât şi cu produse alimentare. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut o serie de acte caritabile şi de Crăciun, cântăreţul ajutând mai mulţi semeni cu probleme financiare şi de sănătate.

Citeste si: Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Jador îi cumpără apartament fratelui său!

" Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă. Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic",

a declarat Jador imediat după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador şi-a spus ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! "Este o femeie..."


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! "Eu am început să văd altfel viaţa"

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Ella, după ce a ieşit din casă! Îţi vine să plângi!

Jador, mesaj dureros, printre lacrimi: „În suflet voi fi sărac toată viața”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri