Suferință uriașă pentru Han

Suferință uriașă pentru Han
Suferință uriașă pentru Han

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han se va afla în față unei noi situații dramatice, pe care nu știe cum să o rezolve.

Memduh reacționează extrem de dur în fața lui Han, atunci când chipeșul tânăr îi cere permisiunea de a se căsători cu Inci. Ege, care știe secretul tăinuit de Inci și Han, alimentează reacția tranșantă a bunicului său și, în cele din urmă, bărbatul se va afla în fața unei situații greu de gestionat.

Mai mult, Ege continuă să își manifeste ura față de Han și face tot ce poate pentru a fi dat afară, din nou, din școala în care fusese reacceptat datorită sprijinului soțului surorii sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Pentru Gulben se anunță momente neașteptate în ceea ce privește dragostea ce i-o poartă tânărului Esat. Tânăra își ia inima-n dinți și merge la o întâlnire cu tânărul de care s-a îndrăgostit. Gulben nu bănuiește ce șoc urmează să trăiască, atunci când Safiye află ce a făcut sora sa...

Dacă va reuși Han și depășească momentele teribile prin care Memduh l-a făcut să treacă și, ce se va întâmpla cu Gulben, atunci când sora sa află despre întâlnirea acesteia cu Esat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies