Suferință uriașă pentru Han

Suferință uriașă pentru Han
Suferință uriașă pentru Han

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han se va afla în față unei noi situații dramatice, pe care nu știe cum să o rezolve.

Memduh reacționează extrem de dur în fața lui Han, atunci când chipeșul tânăr îi cere permisiunea de a se căsători cu Inci. Ege, care știe secretul tăinuit de Inci și Han, alimentează reacția tranșantă a bunicului său și, în cele din urmă, bărbatul se va afla în fața unei situații greu de gestionat.

Mai mult, Ege continuă să își manifeste ura față de Han și face tot ce poate pentru a fi dat afară, din nou, din școala în care fusese reacceptat datorită sprijinului soțului surorii sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru Gulben se anunță momente neașteptate în ceea ce privește dragostea ce i-o poartă tânărului Esat. Tânăra își ia inima-n dinți și merge la o întâlnire cu tânărul de care s-a îndrăgostit. Gulben nu bănuiește ce șoc urmează să trăiască, atunci când Safiye află ce a făcut sora sa...

Dacă va reuși Han și depășească momentele teribile prin care Memduh l-a făcut să treacă și, ce se va întâmpla cu Gulben, atunci când sora sa află despre întâlnirea acesteia cu Esat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies