Stirile Kanal D, lider incontestabil de audienta. Grupajul informativ Kanal D, de la ora 12:00, un market share de peste 23% pe targetul Comercial


Stirile Kanal D de la ora 12:00 de miercuri, 22 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D, pozitionandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu. Pe intreaga durata de difuzare a Stirilor Kanal D, statia a inregistrat o cota de piata de peste 23% in ceea ce priveste publicul de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, pozitionandu-se la mare diferenta fata de urmatorul post clasat.

Miercuri, in intervalul orar 12:00 – 13:00, Kanal D a devansat statiile concurente, inregistrand 2,0% rating si 23,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,0% rating si 17,9% cota de piata, pe targetul National, si 2,2% rating si 14,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

O medie de peste o jumatate de milion (529.000) de romani din intreaga tara urmareau ieri, in fiecare minut al difuzarii, informatiile prezentate in cadrul Stirilor Kanal D de pranz. Minutul de maxima audienta, atins la 12:56, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 630.000 de telespectatori.


Citește și:

Vremea de miercuri, 30 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri