Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor
Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

#Principalul grupaj infirmativ Kanal D de ieri, prezentat de Christian Sabbagh, a doua optiune pentru telespectatorii din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate

Marti, Kanal D s-a clasat in topul celor mai urmarite televiziuni din Romania, pe locul doi, pe toate categoriile de public monitorizate, cu Stirile Kanal D de la ora 19:00. Conform datelor furnizate de Kantar Media, principalul grupaj informativ prezentat de Christian Sabbagh a fost cea de-a doua optiune a telespectatorilor. Astfel, ieri, in intervalul 19:00 – 20:00, Kanal D a fost cea de-a doua statie TV urmarita, inregistrand 2,3% rating si 12,9% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat.

ABCD), 3,1% rating si 11,7% cota de piata, pe targetul All Urban, si 3,0% rating si 11,7% cota de piata, pe targetul National.

O medie de peste o jumatate de milion (519.000) de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 19:24, când 624.000 de români s-au aflat în fața micilor ecrane, însușindu-și porția de informație relevanta din ediția de seara a Știrilor Kanal D, prezentată de Christian Sabbagh.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.roCitește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies