Știrile Kanal D de la ora 07:00, cu Cristina Dorobanțu, din 1 martie!


Știrile Kanal D de la ora 07:00, cu Cristina Dorobanțu, din 1 martie!

Un nou tronson cu informații proaspete, relevante, de dimineață, va completa grupajele informative ale Kanal D

Începând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 07:00, Știrile Kanal D le vor oferi telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitrul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina Dorobanțu, care este gata de noua sa misiune, alături de o echipă de corespondenți naționali și reporteri antrenați să vină cu informații relevante din cele mai diferite colțuri ale țării.

Nu vor lipsi din materialele zilnice ale acestui program știri din întreaga lume, precum și “curiozitățile”, acele informații savuroase care deschid de obicei dezbaterile mai relaxate ale zilei respective.

Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptăm și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

  Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată ”.

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la “Bravo, ai stil”, apoi a evoluat constant trecând prin experiența de realizator și prezentor al unei rubrici de succes la cea de co-prezentor și prezentator al unor formate TV de anvergură.

A urmat o nouă provocare în calitate de prezentator al emisiunii “Puterea Dragostei”, un reality show complex, solicitant. Tânăra vedetă și-a exprimat încă de la începutul intrării în televiziune dorința de a fi la pupitrul Știrilor Kanal D și nu întâmplător s-a și pregătit pentru acest lucru în paralel cu celelalte proiecte pe care le avea în derulare.  

Știrile Kanal D au fost întotdeauna un reper pentru telespectatorii din România, prin corectitudine, relevanță și delimitare de orice influență politică, iar această poziționare clară va fi replicată și în cadrul Știrilor de la ora 07:00. 

Nu pierdeți din 1 martie, de la ora 07:00, de luni până vineri, cele mai fresh și dinamice știri ale dimineții, cu Cristina Dorobanțu, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Calendar ortodox 21 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?

"La un moment dat ni s-a părut frustrant" Ce a pățit un român în vacanță în Thassos

Horoscop chinezesc 18 august 2022. Află ce zodie primește o veste care îi schimbă viața

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri