Știi care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant? Trebuie să ai grijă!


Știi care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant? Trebuie să ai grijă!

Chiar dacă regulile de igienă pentru restaurante sunt foarte stricte, se întâmplă ca anumite obiecte cu care, noi, clienţii intrăm în contact să fie pline de microbi.

Cel mai indicat este să te speli pe mâini imediat după ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic şi nimeni nu îl curăţă, mai ales dacă este din hârtie. Pentru siguranţa clienţilor, meniurile ar trebui să fie plastifiate pentru a putea fi şterse la intervale regulate de timp sau, dacă sunt din hârtie, să fie schimbate din când în când.

Unele restaurante au căutat să rezolve această problemă. În fiecare zi şterg meniurile cu dezinfectant, potrivit declaraţiilor publicate de angajaţi pe site-ul Reddit. Oricum, din momentul în care este şters până ţi-l pune ospătarul în mână va trece pe la foarte multe persoane, aşa că nu te baza prea tare pe acest lucru.

Un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Reader’s Digest a demonstrat că meniul unui restaurant conţine 185.000 de bacterii, de 16 ori mai mult decât solniţa. Aceasta este al doilea cel mai murdar obiect dintr-un restaurant.  

Citeste si: Primele declarații ale Alinei Pușcaș, după ce a devenit mămică pentru a treia oară

Citeste si: Horoscop luni, 5 august 2019. Un început de săptămână fabulos pentru două zodii! Se schimbă total viața

Citeste si: Povestea sutelor de încălțări de copii. De ce au ales părinții să faca acest lucru


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri