Ştefania, logodnica lui Speak, are probleme de sănătate! "Mă omoară"


Ştefania, logodnica lui Speak, are probleme de sănătate! Ce se întâmplă în aceste momente cu artista?


In articol:

Ștefania, logodnica lui Speak, le-a dat motive reale de îngrijorare fanilor ei, după ce a anunțat pe o reţea de socializare că a fost pe punctul să leșine în urmă cu puţin timp.

Frumoasa artistă poreclită "Libelula" i-a liniștit ulterior pe urmăritorii ei, după ce le-a explicat că este vorba doar despre o deshidratare din cauza oboselii.

Ştefania, logodnica lui Speak, are probleme de sănătate! "Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră" 

„Mă omoară...”

Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania pe InstaStory, recent.

Citeste si: Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Ştefania şi Speak s-au logodit în Asia! Vezi când se căsătoresc îndrăgiţii artişti

Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze,” a mărturisit Speak în urmă cu câteva săptămâni.

Citeste si: Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Speak şi Ştefania au legat o prietenie specială cu Răzvan Fodor şi cu Sorin Bontea

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost marii câștigători ai competiției de pe Drumul Comorilor.
După două luni petrecute prin Filipine și Taiwan, marele premiu a fost câștigat de „reactoarele 3 și 4”, așa cum singuri s-au intitulat – Răzvan Fodor și Sorin Bontea.
Speak și Ștefania, echipa de pe locul secund, au luptat și ei la fel de mult. Mai mult, cele două echipe au reușit să lege o prietenie frumoasă pe parcursul aventurii lor în competiție.

"Ne-am înțeles cel mai bine, vorbește lumea de o echipă… cu Fodor și Bontea. Sunt niște tipi super. Super simpatici. Lăsând la o parte toate astea, a fost singura echipă cu care am rezonat foarte mult pentru că erau foarte umani. Și aveau treburile astea pe care le avem și noi la bază, umilința aia. Trebuie să te umilești acolo, trebuie să fii umil. Erau foarte umani.", declara Speak într-un interviu pentru unica.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declaraţie de maximă importanţă despre Covid-19! "Are virusul şi transmite"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri