Spune-mi cum ai buzele, ca să îţi spun cine eşti! Forma lor te poate trăda de la o poştă


Spune-mi cum ai buzele, ca să îţi spun cine eşti! Forma lor te poate trăda de la o poştă

Buzele vă pot trăda personalitatea! Este concluzia la care au ajuns specialiștii, care sunt convinși că există o strânsă legătură între forma buzelor și felul de a fi al persoanei respective.


In articol:

Cu siguranță ați auzit măcar o dată că femeile cu buzele subțiri sunt rele. Cât adevăr este însă în această zicală și ce legătură are una cu alta? Ei bine, specialiștii au ajuns la concluzia că, într-adevăr, buzele pot spune foarte multe detalii legate de o anumită persoană. 

Forma buzelor trădează personalitatea

Experții în interpretarea trăsăturilor feței susțin că buzele reprezintă unul dintre principalele repere atunci când vine vorba de personalitatea unui om. Este știut faptul că, în cele mai multe cazuri, buzele sunt inegale. Astfel, una dintre ele va fi întotdeauna mai plină decât cealaltă. 

Dacă până acum nu v-ați dat seama de acest aspect, uitați-vă într-o oglindă din profil și cu siguranță veți observa cu ușurință care buză e mai cărnoasă.

În cazul în care aveți buza de jos mai plină, înseamnă că sunteți o persoană foarte calmă și vă place să analizați tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. 

De asemenea, aveți o memorie bună și reușiți să-i convingeți cu ușurință pe cei din jur să facă ceea ce vă doriți dumneavoastră. Sunteți o persoană plăcută, oamenii caută să vă stea în preajmă, dar aveți și momente în care vreți să fiți singur. Vă place să despicați firul în patru și să vă faceți prea multe griji, care nu își au rostul. 

Dacă buza superioară este mai cărnoasă, sunteți o persoană directă, sinceră și nu suportați minciuna. Marele dezavantaj este că aveți aceleași pretenții și de la oamenii care vă înconjoară. De aceea, veți fi dezamăgită de multe ori.

Fiind o persoană corectă, cei din jurul dumneavoastră vor fi tentați să vină să vă ceară sfatul în legătură cu mai multe aspecte.

Vă place să trăiți la maximum, sunteți o fire aventurieră și iubiți provocările. 

Care sunt principalele tipuri de buze

Oamenii de știință au descoperit care sunt principalele tipuri de buze și cum vă trădează acestea personalitatea. Dacă nu știți cu exactitate unde vă încadrați, citiți cu atenție rândurile de mai jos:

Buze pufoase

Persoanele care au fost înzestrate cu acest tip de buze sunt foarte grijulii și au tendința de a-i proteja pe toți din jur.

De aceea, femeile care au buze pufoase sunt mame excelente. Aceste persoane se gândesc mereu la ceilalți și se pun pe ele pe ultimul plan. 

Buze subțiri

Persoanele cu buzele subțiri nu sunt rele, așa cum circulă o vorbă din bătrâni, ci pur și simplu sunt singuratice. Acești oameni sunt foarte încrezători în propriile puteri și de aceea, se bazează puțin pe ajutorul altora. Trec cu bine peste orice greutate și nimic nu pare să-i doboare. 

Buze egale

Aceștia sunt oamenii cei mai echilibrați, au foarte mult bun simț și nu se dau la o parte atunci când vine vorba de muncă. Persoanele cu buzele egale sunt cele mai bune prietene, pentru că știu să asculte și să ofere sfaturi potrivite.

În plus, acești oameni nu se supără atunci când sunt certați și sunt foarte greu de enervat. De obicei, sunt sufletul petrecerii, pe oriunde merg, pentru că le place foarte mult să râdă și să glumească și sunt foarte optimiști. 

Buza de sus are forma literei ”V”

Acest tip de buze este mai mai rar întâlnit, dar oferă un aspect foarte plăcut feței. Persoanele care au buza de sus în ”V” sunt creative și visătoare. Le place să aibă cât mai mulți prieteni, sunt oameni sociabili și sunt foarte buni în meseria pe care o practică. 


Abonează-te pe

Citește și:

Scrub natural pentru corp cu zaț De cafea | Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț De cafea!

Fetița Ginei Pistol, în pericol?! Ce se întâmplă cu micuța Josephine!

Horoscop zilnic marți, 20 aprilie 2021! Află ce zodie primește o promovare profesională și câștigă bani în plus!

Războinicii l-au mitraliat pe Albert de la Survivor Romania! "Nu înțeleg... ce au văzut în Albert, de tot îl susțin săptămânal! Și nu merită!"

Culorile anului 2021. Află ce combinații sunt în trend anul acesta!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 aprilie 2021! Află ce zodie trebuie să meargă la medic!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri