„Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba


În urmă cu mai mult timp, familia Sterp a avut parte de un eveniment neplăcut, după ce li s-a furat un seif plin cu bani din casă, în toiul nopții. Membrii familiei au făcut foarte multe sacrificii pentru a-i găsi pe hoți, iar acum, persoana bănuită că l-ar fi furat, rupe tăcerea.


In articol:

Frații Sterp au rămas fără 200.000 de euro, iar în acea perioadă au trimis un mesaj public pentru a găsi persoanele care au furat seiful, dar nici până în momentul actual nu au aflat cu certitudine cine este persoana care le-a spart casa.

Citeste si: „Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Cine este unul dintre suspecții furtului

După spusele familiei, o persoană din cercul de prieteni le-ar fi furat banii, iar lista de suspecți este destul de lungă. În momentul actual, o anchetă este în curs de desfășurare pentru a-i găsi pe cei vinovați în cazul furtului.

Un tânăr, care susține faptul că a fost prieten foarte apropiat cu frații Sterp, a vorbit despre acest subiect. Pe rețelele de socializare, a mărturisit anumite lucruri care nu erau știute până acum, deoarece a tot fost întrebat de ce a lipsit de la nunta Getuței și de la ziua de naștere a lui Culiță.

El a declarat că de când a fost furat seiful relația cu familia Sterp nu a mai fost atât de strânsă, deoarece este unul dintre suspecții jafului.

Se pare că banii a distrus prietenia dintre el și familia lui Culiță, dar cu toate acestea, el a spus că nu s-a certat cu nimeni și că artistul va rămâne ca un tată pentru el.

„ Fraţilor, vreau să vă zic că nu m-am certat cu nimeni. Culiţă va rămâne ca un tată pentru mine. Sunt suspect în cazul seifului. Până se află hoţii seifului, voi rămâne în stand-by puţin, că na… sunt suspect. Sper că v-am lămurit pe toţi care m-aţi întrebat de ce… De asta. E totul ok… „, a spus tânărul pe TikTok.

Persoana bănuită că ar fi furat seiful

Persoana bănuită că ar fi furat seiful

[Sursa foto: Tiktok]

Citeste si: „Trebuie să iasă și o fată frumoasă”. Culiță Sterp, tată de fată? Ce spune logodnica artistului despre o nouă sarcină

Ce a declarat Culiță Sterp despre evenimentul neplăcut

După evenimentul neplăcut, artistul a declarat că i s-a demonstrat care îi sunt și care nu prietenii adevărați și că nu trebuia să fie atât de bun cu toți oamenii din viața lui.

„Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau. Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă.  Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat", a declarat Culiță Sterp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea

Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

@dori_filmeaza #foryou ♬ sunet original- 📸 DORI FILMEAZĂ 📸


Abonează-te pe

Citește și:

Gestul emoționant făcut de Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul, după ce o bătrână a încercat să îi vândă un buchet de flori cu 10 lei

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Culiță Sterp, trist, în ziua în care a împlinit 30 de ani. Care este motivul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri