Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie! Care sunt planurile celor doi: „Să se termine nebunia...” Artistul vrea să fie tată de băieţi

Speak și Ștefania

Cei doi au răspuns la întrebarea pusă constant de fani! Iată noile detalii despre organizarea marelui eveniment

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din mediul online, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să îi vadă pășind în fața altarului, însă ei evită mai mereu subiectul.

Speak a cerut-o de soție pe frumoasa Ștefania acum doi ani, însă nimeni nu știe când vor trece la pasul următor, drept pentru care și sunt asaltați cu tot felul de întrebări legate de nuntă. Când toți se așteptau mai puțin, cei doi au oferit marele răspuns, chiar pe Instagram!

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie!

Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie!

[Sursa foto: Instagram]

Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie!

Atât fanii, cât și cei apropiați sunt nerăbdători să îi vadă pe cei doi în fața ofițerului de Stare Civilă, astfel că au dezvăluit pe rețelele de socializare când au de gând să organizeze evenimentul mult așteptat. Foarte activ și dornic să își împărtășească experiențele zilnice cu cei de pe Instagram, Speak a inițiat o sesiune de Q&A prin intermediul căreia a primit, din nou, întrebarea despre căsătorie.

El spune că așteaptă ca toată această perioadă pandemică să treacă, semn că vrea o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați. 

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia”, a zis Ștefania pe Instagram. La scurt timp după, Speak a aprobat-o pe logodnica lui spunând că:  „După nebunie”.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Speak și Ștefania

Speak și Ștefania

[Sursa foto: Instagram]

Speak îşi doreşte să fie tată de băieţi

" Eu vreau copil… prima oară copilul și după aceea… Dacă apare copilul trebuie să ne și căsătorim.

Citește și: „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

Trebuie să îl cheme într-un fel, gen… Da, copii. Mai mulți vreau. Sincer, eu aș vrea băieți, dar acum… Sănătoși să fie ”, spunea Speak în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu, informează  cancan.ro.

Cum se înțeleg, de fapt, Speak și Ștefania

Mulți spun că relația perfectă nu există, însă cei doi artiști au dat dovadă de fiecare dată că se înțeleg de minune, astfel că sunt întrebați frecvent cum reușesc să își păstreze sentimentele unul pentru celălalt atât de bine. Ștefania a fost cea care a împărtășit secretul relației ideale, explicând faptul că înainte de a forma un cuplu, ei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.roCitește și:

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Cristina Cioran a anulat botezul fetiței ei! Petrecerea era planificată pentru anul acesta: „Trebuia acum în noiembrie, dar am anulat”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies