Soția lui Skizzo Skillz a suferit de sarcină toxică și a ajuns la perfuzii! Andreea a povestit coșmarul prin care a trecut


Andreea, soția lui Skizzo Skillz, a povestit coșmarul prin care a trecut în ultimele luni, de când a rămas însărcinată.

Andreea, soția interpretului Skizzo Skillz, cunoscută în mediul online sub numele de Cudeea, a suferit de sarcină toxică sau dizgravidie și a povestit că ultimele luni au fost un adevărat coșmar pentru ea. Andreea urmează să nască al doilea copil peste doar câteva zile.

”De pe 20 martie am început să nu mai mănânc și am făcut prima perfuzie. Nu mai mâncam absolut nimic, nu puteam să mă mai ridic din pat. Pe 1 aprilie, la fix 10 săptămâni de sarcină mă simțeam cel mai groaznic din lume. Nu puteam să stau nici măcar pe telefon. Țin minte că era un coșmar să văd reclame la mâncare pe telefon.

Eram la pat în fiecare zi, încercam să supraviețuiesc. Mergeam cu mașina la perfuzii, nu am condus eu, în nici un caz. Panourile cu mâncare mi se păreau un coșmar. Stăteam, mă văitam și eram tahicardică. Aveam pulsul foarte ridicat, tensiune, îmi venea să vomit pe oricare parte.

Citeste si: Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

Pe 12 aprilie am început să mănânc ciocolată, în condițiile în care nu mâncam nimic. Aveam dureri foarte, foarte mari de cap. Robert (Skizzo) trebuia să stea cu Samia (fiica lor) în cameră, eu nu puteam să stau cu ei pentru că nu suportam nici un fel de miros. Când mergeam la baie trebuia să mă țin de nas. Puteam să stau doar în dormitorul nostru, mă obișnuiesem cu mirosul.

La 12 săptămâni stăteam cu muzică de meditație și relaxare de la dureri de cap și rău. Încercam să mă cufund în muzica aia. Pe 28 aprilie am făcut ultima perfuzie și am trecut pe pastile”, a povestit soția lui Skizzo Skillz.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri