Soția lui Sebastian Chitoșcă sare în apărarea Faimosului de la Survivor România: "Este atent, este grijuliu"


Soția lui Sebastian Chitoșcă are numai cuvinte de laudă la adresa Faimosului care se află pe punctul de a fi eliminat din competiția Survivor România.


In articol:

Soția lui Sebastian Chitoșcă îl susține necondiționat pe Faimos și spune că el este cel care a reușit să o facă o femeie puternică și sigură pe ea. E posibil ca tânărul să fie sancţionat în competiția Survivor România din pricina faptului că a vrut să-i transmită un mesaj celei pe care o iubește.

Soția lui Sebastian Chitoșcă sare în apărarea Faimosului de la Survivor România

Soția lui Sebastian Chitoșcă își dorește ca Faimosul să rămână în continuare la Survivor România, chiar dacă îi este foarte greu singură, într-o țară străină a cărei limbă nu o cunoaște. 

"În primul an de relație într-adevăr era foarte sincer și se întâmpla uneori să spună adevărul fără să îl ambaleze frumos, iar pe mine mă durea.

Dar acum, după 8 ani de relație, îi mulțumesc din tot sufletul meu că a făcut acest lucru, că mă simt foarte puternică, pot să fiu stăpână pe mine.

Citeste si: Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor România: "Nu e o perioadă bună"

sotia lui sebastian chitosca
soția lui Sebastian Chitoșcă recunoaște că Faimosul a ajutat-o să fie o persoană puternică[Sursa foto: Captură KANAL D]

A creat în mine un om atât de stăpân și dacă nu ar fi fost așa cu mine, niciodată nu aș fi reușit.

Chiar și acum în această perioadă când el a fost plecat, inițial am fost sceptică și am crezut că nu pot să mă descurc într-o țară străină unde eu nu cunosc limba germană, unde engleza nu prea o agreează și cu plecarea lui, toate responsabilitățile pe care le-am avut aici, le-am dus datorită lui.

El acasă este atent, este grijuliu, este responsabil. Eu nu recunosc spusele colegilor.

Pentru familie a făcut orice", a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Zanni, în pericol de eliminare la Survivor România? Ce se întâmplă cu Faimosul?

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul atunci când a dorit să îi transmită un mesaj soției sale și este pe punctul de a părăsi competiția Survivor România.

sebastian chitosca survivor romania
Sebastian Chitoșcă luptă în continuare pentru marele premiu de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

„Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie boagtie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare.

Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea. Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”, a declarat Sebastian Chitoșcă.


Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta a început să plângă în direct! Ce a declarat despre sarcina Danielei, iubita lui Culiță de la Survivor România: "Nu am vrut să mă panichez"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Piticu', fostul membru al trupei Simplu, tătic pentru a doua oară

Jador, planuri de nuntă după eliminarea de la Survivor România: "I-am cerut sfatul..."

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri