Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o: „Nimeni nu e perfect”


Artistul a vorbit despre momentul în care soția sa a descoperit că este înșelată. Cum ar fi reacționat atunci Ramona Prodea.


In articol:

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de mai bine de 9 ani și chiar dacă par cuplul perfect, au întâmpinat de-a lungul timpului dificultăți. Un moment foarte greu pentru amândoi a fost atunci când solistul i-a mărturisit partenerei că i-a greșit. Cum a reacționat Ramona Prodea?

Citeste si: Cine este JORGE. „Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o

[Sursa foto: Instagram]

Jorge și-a înșelat soția!

Cunoscutul artist a vorbit despre episodul infidelității, cel care le-a pus la încercare relația. Se pare că partenera lui de viață, Ramona Prodea, ar fi avut nevoie, în acea perioadă, de o pauză pentru a reflecta asupra situației.

„Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect. În plus, nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu, ci are legătură cu puterea de înțelegere a celuilalt și discuțiile pe care le-am avut, felul în care ne-am raportat unul la celălalt în urma discuțiilor și cum am evoluat ca și cuplu.

Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat.

Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune”, a povestit Jorge, pentru Viva.ro.

Citeste si: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o

[Sursa foto: Instagram]

„Noroc că am avut curajul să le depășim”

Jorge a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Ramona Prodea. Episodul neplăcut a avut loc în urmă cu câțiva ani, însă acum totul funcționează perfect între ei.

„Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri.(...) Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri.

Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”, a mai spus Jorge, pentru sursa amintită.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

De câte ori a fost căsătorită Angelina Jolie. E una dintre cele mai dorite femei din lume

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri