Soția lui Cătălin Moroșanu scoate la iveală detalii neștiute despre Faimos!


Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu, a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu Faimosul de la Survivor.


In articol:

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, sunt împreună de când erau adolescenți, el având 17 ani și ea 16 atunci când s-au întâlnit. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n povești și perioada în care aceasta este nevoită să stea departe de Faimos, este extrem de dificilă.

Soția lui Cătălin Moroșanu a declarat că nu a avut niciun dubiu că marele campion se va descurca în Republica Dominicană, întrucât acesta are experiență atât cu show-urile de televiziune, cât și în ceea ce privește interacțiunea cu oamenii.

„Ne-am consultat şi la finele anului trecut, când m-a anunţat că fusese selectat pentru a intra în competiţia de la ”Survivor”. Nu am stat prea mult pe gânduri nici eu, nici el.

Am decis că poate merge. Are suficientă experienţă, după ce a trecut prin toate poveştile de viaţă pe care le-a împărtăşit nu doar cu mine, ci şi cu zeci de mii de români”, a explicat ea, pentru  Playech-Impact.

Citeste si: Soția lui Starlin de la Survivor România a dat totul din casă! „Mă deranjează că...”

Soția lui Cătălin Moroșanu scoate la iveală detalii neștiute despre Faimos

„Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi.

Nu avem cum lua legătura. Şi, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienţii, dintre cei care ştiu ce relaţie am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut se uită tare neîncrezători la mine!”, a mărturisit soția lui Cătălin Moroșanu.

So ț ia lui Cătălin Moroșanu: „ Nu ştiu cum face, își alege cuvintele cu grijă şi le învârteşte bine!”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai puternici concurenți din show-ul fenomen Survivor România și, deși este plecat în Republica Dominicană de luni bune, acesta nu a uitat de ziua specială care îl leagă de soția sa. Faimosul i-a transmis acesteia un mesaj deosebit cu ajutorul prietenilor săi.

Soția lui Cătălin Moroșanu scoate la iveală detalii neștiute despre Faimos

Citeste si: Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

„Pentru noi ziua aceasta, de 7 februarie, are mai mult sens decât cea a căsătoriei, 2 iunie, din urmă cu nouă ani. Iar Cătălin mă surprinde în fiecare an cu genul ăsta de mesaje. Nu ştiu cum face, își alege cuvintele cu grijă şi le învârteşte bine, dar tot mă ia prin surprindere. Şi nici nu se repetă!”, afirmă Georgiana Moroşanu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities - 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

PORTRET MARIA SPERANȚA: Cine este și ce profesie are fiica actriței, Adrianei Trandafir

DRAGOSTE NOUĂ - 2022 HOROSCOP. Descoperă ce zodie își schimbă locuința în 2022!

MARI CHELTUIELI: BERBEC 2022 - Horoscop. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

2022 TAUR Horoscop. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Taur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri