Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă


Sora Siminei de la Puterea Dragostei a revenit în țară și a spus „da” în fața Stării Civile.


In articol:

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este o mămică împlinită și are o familie fericită care îi este alături la fiecare pas. De curând, sora brunetei, Andreea, i-a călcat pe urme și a adus pe lume un băiețel de nota 10.

Sora Siminei locuiește în afara țării, însă, în urmă cu doar căteva zile, aceasta a revenit în țară pentru a se căsători în fața Stării Civile cu bărbatul care i-a dăruit un băiețel.

Simina și Alex Zănoagă au fost alături de tinerii însurăței, cei doi bebeluși, Dominic și vărul său, fiind prezenți la fericitul eveniment, alături de părinții lor.

„La mulți ani! Casă de piatră și multă sănătate și fericire!”, a fost mesajul lui Alex Zănoagă, fostul concurent de la Puterea Dragostei, pentru cumnații săi.

„Mulțumim că îți fost alături de noi, vă pupăm și vă iubim!”, a răspuns cumnatul Siminei.

Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit

Citeste si: Simina Loica de la Puterea Dragostei a rupt orice urmă de prietenie cu Raluca Munte! ”Pentru că nu este curioasă"

Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit

Sora Siminei Loica a născut de curând un băiețel perfect sănătos

În urmă cu doar câteva luni, Andreea, sora Siminei, a adus pe lume un băiețel superb. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost extrem de încântată de rolul de mătușă, fiind nerădătoare să-și cunoască nepoțelul.

Andreea Loica este stabilită în afara țării și de aceea Simina a fost nevoită să aștepte încheierea pandemiei de coronavirus pentru a-l cunoaște pe micuțul Dario.

Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit

Simina și Alex Zănoagă sunt extrem de încântați de faptul că Dominic și Dario sunt destul de apropiați ca vârstă, întrucât micuții vor trece împreună prin aceleași etape ale copilăriei.

Citeste si: Alex Zănoagă și Simina Loica de la Puterea Dragostei au amânat cununia religioasă!

„Cel mai frumos și minunat nepoțel! Te iubesc, Dario”, a scris Simina Loica, pe Instagram, acolo unde a împărtășit cu internauții și o fotografie emoționantă cu bebelușul.

„Iubirea mea, abia aștept să te văd”,  a mai scris Simina Loica, fostă concurentă Puterea Dragostei.

Simina este extrem de atașată de sora ei, deși cele două nu se văd atât de des, din cauza faptului că Andreea a ales să se stabileasă împreună cu soțul ei în afara țării.


Abonează-te pe

Citește și:

Citate celebre spuse de Coco Chanel. "Dacă te-a uimit frumusețea unei femei, dar nu-ți amintești ce purta, atunci era perfect îmbrăcată."

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri