ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!


Kim Kardashian a declarat în nenumărate rânduri că bănuiește că fiul său cel mic, Psalm, este reîncarnarea tatălui ei, Robert Kardashian Sr. Mai mult decât atât, Kim Kardashian a menționat faptul că între cei doi există foarte multe similitudini.


In articol:

În cazul în care nu credeți în reîncarnare, continuați totuși să citiți acest articol, pentru că vă va pune, cu siguranță, pe gânduri. Kim Kardashian crede în acest concept și crede că fiul său, Psalm, este încarnarea tatălui ei, decedat în copilăria vedetei, Robert Kardashian Sr.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat pentru show-ul televizat în care este protagonistă, alături de restul familiei, că era în vacanță când o femeie a abordat-o și i-a spus că fiul său va fi reîncarnarea tatălui ei.

ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!
ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!

Citeste si: Ele sunt vedetele care au devenit mame deși nu puteau să nască! Minunea s-a întâmplat cu ajutorul...

„Filmam pentru show-ul nostru, în Bali, când o femeie- clarvăzătoare oarbă- a venit și mi-a spus că voi mai avea un fiu și că va fi tatăl meu, reîncarnat. Nu știa nimic. Nimeni nu știa. Nimeni din echipa mea nu știa că aveam o mamă surogat care era gravidă cu un băiețel,” a dezvăluit vedeta.

Acest lucru s-a întâmplat de două ori! Două persoane diferite i-au spus că mezinul familiei va fi reîncarnarea tatălui ei!

Citeste si: Top 10 poze sexy cu Kim Kardashian

Într-un alt interviu, Kim Kardashian a explicat că două persoane diferite i-au spus același lucru, fără să cunoască situația și fără ca măcar să îl cunoască pe bebelușul Psalm. A doua oară când s-a întâmplat asta, când a auzit aceste afirmații, copilul nici măcar nu era cu Kim, ci cu bona sa. „Bona era cu el la o petrecere de bebeluși, iar o femeie s-a dus direct la ea, întrebând-o dacă e fiul ei.

Bona i-a explicat că nu, ea doar are grijă de el. Femeia respectivă a rugat-o apoi să transmită mamei copilului că acesta este un membru de-al familiei ei, reîncarnat,” a povestit Kim Kardashian West.

ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!
ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!

Mai mult decât atât, aceasta a continuat: „ Multe persoane care nu știau că ea este bona au abordat-o pentru a-i spune că el este, de fapt, reîncarnarea unui membru din familia mea.

Așa că toată familia mea, tot timpul, crede că el e tata. E foarte emoționant, ne simțim aproape de el. E și stângaci, ca tata. Nici măcar nu știu dacă eu cred în reîncarnare, dar cumva, acum o fac. Vreau să cred!”

Citeste si: Kris Jenner, secretul tinereții veșnice! Cum arată mama surorilor Kardashian la 64 de ani

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ele sunt vedetele care au devenit mame deși nu puteau să nască! Minunea s-a întâmplat cu ajutorul...

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Cele mai stilate vedete ale anului 2019! Apariții la care nimeni nu se aștepta!

Kris Jenner, secretul tinereții veșnice! Cum arată mama surorilor Kardashian la 64 de ani

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a patra oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri