Șoc uluitor pentru Îlgaz

Șoc uluitor pentru Îlgaz
Șoc uluitor pentru Îlgaz

În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, ancheta autorităților în cazul Ferda va lua o turnură neașteptată.

Ajuns în fața procurorilor, Yekta va șoca cu declarația pe care o va face, însă Îlgaz nu crede nimic din ceea ce mărturisește controversatul avocat. La scurt timp după declarația lui Yekta, procurorii dispun punerea în libertate a lui Omer, acesta având însă obligația de a nu părăsi orașul până la finalizarea anchetei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În fapt, Îlgaz, Ceylin și Eren au un plan bine pus la punct pentru a afla ce ascund cei doi suspecți principali în cazul Ferda, Omer și Yekta, iar procurorul-șef va încuraja acest demers.

 

Ce descoperire șocantă va face Îlgaz, în urma investigațiilor demarate, și care îl vizează pe Omer, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

 

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies