Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!
Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Simina de la Puterea dragostei a avut mari emoții înainte de petrecerea care a succedat cununia civilă, după ce a ajuns la spital, transportată de ambulanță!

Probleme mari pentru Simina de la Puterea dragostei, acum câteva săptămâni, înainte de a se mărita cu Alex Zănoagă! Frumoasa brunetă, însărcinată în şapte luni, a fost nevoită să meargă la spital, în urmă cu ceva timp, motiv ce a dus la o adevărată panică în familie, mai ales că se apropia marele eveniment.

”Nu știu ce s-a întâmplat! Cred că am răcit, m-am simțit rău, aveam temperatură aproape 39 de grade și mi-a fost teamă să nu pățesc Doamne ferește ceva, mai ales că sunt și gravidă.

Am sunat la 112 și am fost luată cu ambulanța și dusă la spital, pentru a se interveni imediat, în caz că situația s-ar fi agravat mai tare”, a declarat Simina, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Simina a intrat imediat pe mâna medicilor! Ce tramaent a primit fosta concurentă de la Puterea dragostei

Simina avea să dezvăluie și faptul că la clinică a fost tratată corespunzător și, datorită intervențiilor medicale rapide, a și reușit să își revină și să plece acasă pe picioarele ei.

”Mi s-au administrat vitamine, în special Vitamina C, am făcut o injecție, și, la cununia civilă, m-am simţit mai bine. Cununia a fost cel mai important eveniment din viața mea și trebuie să fiu în plenitudinea forțelor. Am devenit doamna Zănoagă și sunt foarte fericită că povestea mea de iubire s-a concretizat în fața Ofițerului Stării Civile”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Jador l-a plimbat pe Bodgan Mocanu pe capota mașinii, iar Andra Volos a filmat întregul moment

Citeste si: Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce Bianca si Livian s-au DESPARTIT: ''Esti un nimic, vai de capul tau...''

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Șoc în familia Siminei de la Puterea dragostei! S-a internat în spital si va fi operată imediat! ”Ne-am speriat cu toții”! Declaratii exclusive

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies