ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj
ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

Bogdan Mocanu pare să fi terminat definitiv relația cu Andra Volos, în ciuda faptului că săptămâna trecută, ambii vorbeau de o căsătorie.

Încurcate-s Căile Domnului în privința iubirii dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos. Cei doi au trăit o poveste de dragoste luni bune, însă, când toată lumea se aștepta ca ei să ajungă în fața Ofițerului Stării Civile, situația s-a schimbat radical. Din cauza geloziei și a trădărilor, frumoasa femeie a decis să pună capăt relației, iar bărbatul a făcut-o și mai lată, a fost surprins alături de Bia, o altă fostă concurentă de la Puterea dragostei în mari tandrețuri, la o pensiune.

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante! „Două concurente din emisiune, ele sunt...” Fetele ar fi fost filmate în ipostaze intime!

Totul a apărut în presă, motiv pentru Andra să fie supărată și să facă o serie de vlogg-uri în care a dezvăluit secrete neștiute din relația cu Bogdan Mocanu, printre care informații despre violența în cuplu și felul dictatorial în care se comporta dincolo de lumina reflectoarelor bărbatul ei.

Bogdan Mocanu și Andra, de la ură la dragoste a fost doar un pas

Cu toate acestea, după scandaluri repetate și dure, săptămâna trecută, lumea a fost surprinsă de reconcilierea dintre cei doi. Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au văzut. Cei doi nu puteau să își ia „la revedere” așa cum se cuvine până nu puneau cap la cap tot ce s-a întâmplat în ultimele zile între ei.

Inițial, acestă întâlnire a lor a fost interpretată ca o împăcare, dar se pare că lucrurile nu au stat de la început așa. Frumoasa fostă concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că nu ține ură și s-a revăzut cu fostul iubit după mai multe rugăminți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată. Nimeni nu a mai văzut-o așa

„Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp”, a spus Andra, iar imediat au apărut informațiile că sunt iar împreună. Mai mult decât atât,
cei doi au apărut de mână într-un vlogg al fostului câștigător de la Puterea dragostei, cu titlul.

”M-am împăcat cu Andra? Am cerut-o de soție?", a scris Bogdan Mocanu, apoi au tot glumit, s-au tinut de mana, semn că și formeaza din nou un cuplu, ca pe urmă să și filmeze un clip pentru noua piesă a lui Culiță Sterp.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Voloș. ”Ea dorește să mai respire puțin în sânul familiei”

Când toți se așteptau să îi vadă ca doi îndrăgostiți, bomba a explodat. Surse din preajma celor doi au dezvăluit că Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Voloș, de data aceasta, se pare, definitiv. ”Vineri seara au avut o ceartă, iar ea a plecat la Cluj.

De atunci, nu au mai vrut să își vorbească, fiecare dorește să meargă pe drumul lui, conștient că nu se mai poate face nimic în relație, deși la mijloc este multă dragoste. El s-a concentrat pe cariera lui, iar ea a dorit să mai respire puțin în sânul familiei”, au povestit apropiații celor doi, care însă îi dau un sfat bărbatului. ”Du-te la Cluj după ea dacă o iubești! Nu lăsa lucrurile așa!”.

Citeste si: Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! Melodia, ștearsă de pe Youtube. Primele declarațiiCitește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Ziua a pus statusul și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Ella de la Puterea Dragostei, însărcinată!? Mariana a avut o ieșire nervoasă

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies