Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații?

Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații?
Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații?

#O greșeală ce i-ar fi putut fi fatală! “Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă”

Cine spune ca viata nu bate filmul? Recent, publicul din stațiunea Marmaris a asistat la o scenă șocantă și îngrijorătoare în timpul unei reprezentații a piesei "The Beauty Queen of Leenane". Actrița Sumru Yavrucuk, în vârstă de 57 de ani, pe care telespectatorii o pot revedea in serialul “Tablou de familie”, ce va avea premiera la Kanal D, pe 27 iunie, a fost transportată de urgență la spital după ce a consumat accidental lichid de evacuare diesel în loc de apă.

Un incident a avut loc la finalul anului trecut. Celebra actrița se afla pe scenă, interpretându-și rolul cu pasiune, când a ridicat un pahar cu aparentă apă pentru a bea, conform scenariului. În câteva momente, Sumru a început să se simtă rău și să vomite, spre stupoarea și îngrijorarea publicului prezent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă. Trebuia să beau apă dintr-un pahar ca parte din scenariu”, a relatat Sumru Yavrucuk pe contul ei de Twitter. Incidentul a avut loc pe data de 4 decembrie, iar actrița a fost imediat transportată la un spital privat din apropiere pentru tratament de urgență.

O greșeală care putea fi fatală pentru actrită. Lichidul consumat de actriță este utilizat în automobile pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament.

Lichidul a fost plasat accidental în paharul actriței, ceea ce a dus la acest incident dramatic. Incidentul a speriat atât publicul, cât și echipa de producție, dar din fericire, totul s-a incheiat cu bine, Sumru Yavrucuk a fost externată rapid și a anunțat că va continua să joace în spectacolul programat pentru seara următoare în Bodrum.

“Am fost externată. Voi fi pe scenă în Bodrum diseară.

Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine", a transmis actrița prin intermediul rețelelor sociale, in ziua imediat urmatoare incidentului.

Cine este Sumru Yavrucuk?

Sumru Yavrucuk este o figură bine-cunoscută în industria divertismentului turcesc, fiind apreciată pentru rolurile sale în seriale de succes precum "Fatmagul" și "Nehir", seriale difuzate in trecut tot de Kanal D. În prezent, telespectatorii o pot urmări în serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, la ora 20:00, la Kanal D, unde interpretează un rol puternic și complex alături de actrițe

renumite precum Gökçe Eyüboğlu și Tülin Ece.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies