SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021 ↔ Urări și felicitări de dragoste pentru iubit sau soț de Valentine's Day!


SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021 ↔ Cele mai frumoase și surprinzătoare mesaje, sms-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită!


In articol:

Mesaje de Ziua Indrăgostiţilor 2021- Citate de ziua indragostitilor.

Mesaje de dragoste pentru El sau EA- Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție- Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Valentine’s Day- mesaje 14 februarie 2021. Declarații de dragoste pentru El sau Ea- Mesaje dulci.

Ziua Îndrăgostiților este acel eveniment special pe care îl așteptăm cu toții în fiecare an. Nu este doar o zi pentru îndrăgostiți, ci și o sărbătoare a dragostei ce poate fi serbată de toți membrii familiei și prieteni.

Deși auzim de obicei despre mesaje pasionale și romantice de Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day, oamenii au găsit mereu o modalitate ușoară de a-și transmite sentimenele, trăirile și emoțiile. Uneori alegerea unei variante foarte simple de transmite un mesaj, sms, o felicitare sau o urare este mai ușoară decât a spune prin viu grai ceea ce simțim.

14 februarie 2021 este o zi perfectă pentru a le reaminti celor apropiați cât de mult îi prețuiești și cât de mult înseamnă pentru ține.

Multe persoane sărbătoresc Sfântul Valentin fie printr-o cină intimă, o surpriză în afară țării, fie oferind un buchet frumos de trandafiri și bomboane de tot felul.

Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje de 14 februarie - Mesaje de sf valentin - Mesaje de dragoste - Mesaje haioase de ziua indragostitilor - 14 februarie ziua indragosti
SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021 - Mesaje de 14 februarie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie

SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021- Mesaje de 14 februarie

"În fiecare zi mă trezesc iluminat de dragostea pe care ți-o port, fiecare zi îmi pare mai bună, mai frumoasă pentru că tu exiști.

Te iubesc dragostea mea mare!"

"Mă faci fericit și cred ca ție îți datorez bucuria de viață, îmi umpli viața de un sentiment de bine, de un sentiment că toate lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Te iubesc raza mea de soare!"

"Sunt un om norocos pentru că sunt ales de tine și vreau să te răsplătesc, să nu te dezamăgesc în alegerea făcută. Promit să te fac fericită și promit să te iubesc."

"Dacă îți spun că te iubesc, nu ar fi îndeajuns dacă nu ți-aș spune că te iubesc pentru totdeauna!"

"Subsemnata, eu adică, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă, m-am îndrăgostit total și iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!"

Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje de 14 februarie - Mesaje de sf valentin - Mesaje de dragoste - Mesaje haioase de ziua indragostitilor - 14 februarie ziua indragosti
Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021. Urări de Valentine's Day 2021. Ziua Îndrăgostiților 2021 urări[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Ziua îndrăgostiților. Ce e bine să faci pe 14 februarie

Urări de Sfântul Valentin 2021

"Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Și nimeni nu-mi poate fura inima, pentru că ea deja îți aparține. Te iubesc mai mult decât orice!"

"Dacă iubirea mea s-ar măsura, îți spun acum, dragul meu, că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat univers, și înapoi, și tot așa, de o infinitate de ori!"

"Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!"

"Te iubesc din toată inima – îmi ia 2 secunde să îți zic, dar îmi trebuie o viață întreagă să îți demonstrez cât de mult."

"Nu știu cui să mulțumesc că mi te-a scos în cale, dar a făcut cel mai nobil lucru… Ți-am zis că te iubesc?…"

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021. Urări de Valentine's Day 2021. Ziua Îndrăgostiților 2021 urări

"Dumnezeu, înainte de a crea Dragostea, te-a creat pe Tina, apoi Dragostea ca să îți fie daruită. După toate acestea m-a creat pe mine să ți-o pot Darui. Te iubesc Ddragostea Mea!"

"Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!"

"Să vezi o lume într-un fir de nisip și cerul într-o salbatică floare, să ții infinitul în căușul palmei și eternitarea în fuga unei clipe…"

"Fără tine… rătăcesc la întâmplare și toate cărările vieții îmi sunt pustii… Fără tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Și dor și plecare… sunt fără tine… Dragostea mea!!"

"Dacă îmi pierd buzele te sărut cu ochii, dacă-mi pierd ochii te sărut cu inima, dacă-mi pierd inima, o găsesc sigur la tine."

Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje de 14 februarie - Mesaje de sf valentin - Mesaje de dragoste - Mesaje haioase de ziua indragostitilor - 14 februarie ziua indragosti
Urări de Sfântul Valentin 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021: Urări și mesaje de dragoste pentru iubit/ iubită și soț/ soție de 14 februarie

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru El și EA

"Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine."

"Te iubesc cu răsuflarea, zâmbetele, cu lacrimile întregii mele vieți! Prezența ta străbate întreaga casă. Chiar și atunci când ești departe mă pomenesc că îți aud glasul. Deschid fiecare ușă, aproape așteptându-mă să te găsesc acolo – mă întorc să-ți răspund, și simt cum inima mea moare pentru o clipă în acea tăcere. Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc."

"Stau și mă gandesc cum să ajung mai aproape de inima ta… și nu reușesc să îmi dau seama… ce lipsește… ca noi să fim împreună pentru eternitate… poate că așa ne e scris, să fim departe… unul de altul… și să iubim prin suferință… Am nevoie de tine… Vreau că în fiecare seară să adorm cu tine… și a doua zi, dimineața să fii tu cea lângă care să mă trezesc… Vreau ca tu să reprezinți visele mele, vreau ca tu să fii motivul pentru care să trăiesc, vreau ca tu să fii TOTUL."

"Ți-am zis vreodată de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine sunt mereu eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am mai simțit niciodată, pentru că dragostea ta îmi spune că tot ce e mai bun de acum se va întâmpla, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevarată… și cred că te mai iubesc pentru că ești pur și simplu irezistibil!"

"Văd lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume."

 

Exprimarea iubirii noastre nu trebuie să fie întotdeauna costisitoare. Uneori, cuvintele dulci și sincere fac Ziua Îndrăgostiților mai specială decât poate face orice lucru material. Poți cumpăra cadoul perfect de 14 februarie 2021 la magazin, dar neapărat trebuie să îți exprimi sentimentele cât mai bine.

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Happy Valentine's Day!

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOROC și REALIZĂRI: Horoscop TAUR 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Taur!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

CITEȘTE: Cine este AMNA. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copil

3 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic vineri. O zodiei trebuie să facă o schimbare în viaţă!

CITEȘTE: Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri